Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Катарина Грујић о раздвојености од Гобељића: "Тешко је, али знамо зашто све ово радимо"

Фудбалер игра у Атини, а Каћа каже да им је растанак услед посла тешко пао

1712298125_amigi_26122023_0098.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Катарина Грујић већ три године ужива у браку са фудбалером Марком Гобељићем са којим има ћерку Катју, а сада је открила да су претходни месеци изузетно тешки за њих.

Марко се у септембру због фудбала преселио у Атину, док је певачица са ћеркицом остала да живи у Србији, а како Катарина признаје раздвојеност од супруга јој је тешко пала.

- Он се у септембру преселио у Атину и било је јако тешко у почетку. Ја због својих пословних обавеза и Катје нисам могла да пређем тог тренутка. Мислила сам да ће после Нове године бити мање посла, међутим, избацила сам песму и кренуло је још више посла - рекла је Катарина, и додала:

- Тешко је, јер од тренутка када смо почели забављање, верили се, венчали, нисмо се одвајали уопште. Он је викендима у карантину, ја викендима радим и то је то, свих осталих дана смо заједно и живимо заједно. Али сад одвојени скроз и да ја одем једном у месец дана, много је мало и велика је промена и за мене и за њега. Увек кажем, млади смо, здрави смо, прави смо. Знамо зашто све ово радимо, за будућност нашег детета, нас и бићемо ми поново заједно - објаснила је Каћа, која истиче да има велику помоћ породице.

- Мислим да је данас мало другачије време и мислим да уз добру организацију можемо све да остваримо. Ја имам дадиљу која ми помаже, моји родитељи, а помажу и Маркови родитељи који долазе из Краљева сваке недеље. То су у питању викенди када радим, а радним данима сам ја са њом и скроз сам променила свој живот - рекла је Катарина и истакла да је због ћеркице скроз променила животне навике.

- Ја сваки дан учим све што се тиче живота. И пре њега сам знала да кувам. Знам и да чистим, да перем и да пеглам (смех). Шта год Марко воли да једе, ја знам да спремам. Имам љубав према кулинарству и волим да га изненадим. Зна да ја волим да кувам, да експериментишем и нема апарата који нисам купила, тигања, тако да изненађујем ја Марка често. Сметало ми је када кажу да су све певачице исте, па нису. Има и много горих ствари од оних да не знају да кувају, али ја сама за себе градим каријеру, нисмо све исте. Ја много тога немам што имају остале и обрнуто. Није лепо да генерализујем - закључила је певачица.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas