Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Катарина Грујић одевном комбинацијом одушевила све, а онда открила: "Удајем се поново"

Певачица показала заносну фигуру након порођаја

1649248495_kaca.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Катарина Грујић, наступила је у једном престоничком клубу и том приликом показала заносну фигуру само пар месеци након порођаја.

Прочитајте још: "Сваки пут када ставите парче нечијег тела у уста...": Карлеуша "ПОКАЗАЛА ЗУБЕ" и послала јасну поруку (ФОТО)

С обзиром да је за овај наступ пред београдском публиком одабрала белу уску хаљину која је истакла њену заносну фигуру, радознали новинари, упитали су Каћу да ли поново слути на венчање. Певачица се нашалил, а потом рекла:

"Удајем се"

- Уствари, вечерас није наступ, већ се удајем поново за Марка, а у јуну ћу и трећи пут - рекла је Каћа кроз осмех у емисји "Премијера"

Фото: Инстаграм принтсцреен/кафанаонамоја

На питање како се сналази у улози мајке, Каћа истиче како јој тешко пада растанак од мезимице Катје, али је јако нервирају коментари душебрижника који воде рачуна, ко јој чува ћерку, док је она у теретани или на наступу:

- Имам права ваљда да одем до тоалета или да попијем чашу воде, па Боже мој, неће се дете чувати само - рекла је у "Премијери" и додала:

- Наравно да имам помоћ, Марко је увек ту, дадиља, моја мама, али и добра организација. Пробудим се ујутру направим мени, Марку доркучак, њој млеко, одем на тренинг, спремим ручак, ја сам по цео дан у кући. Кувам доручак, ручак и вечеру, није ми проблем, јер могу све да постигнем - закључила је певачица, али је више не погађају такви коментари на које више не одговара.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas