· · Komentari: 2

"Svaki put kada stavite parče nečijeg tela u usta...": Karleuša "POKAZALA ZUBE" i poslala jasnu poruku (FOTO)

Pevačica Jelena Karleuša s vremena na vreme na svom Instagram voli da istakne ljubav prema životinjama. Ona se odavno deklarisala kao vegeterijanac i javni je zagovornik ovog načina ishrane

1649242025_pjimage---2022-04-06T124652.220.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/karleusastar

U javnosti je dobro poznato da je Jelena Karleuša vegetarijanac i gotovo svakodnevno u medijima kritikuje svaki vid nasilja nad životinjama.

Ovog puta je na svom profilu odlučila da sa pratiocima podeli malu leksiciju na temu ishrane.

Pročitajte još: SLAĐANA TOMAŠEVIĆ RASKINULA VERIDBU: Voditeljka progovorila o ljubavi i nesigurnostima (FOTO)

"Jedite žitarice, jedite voće i povrće, mahunarke... Jedite pečurke... Sve što ima mozak, srce, oči, mamu, tatu - nije za jelo. Sve što krkvari nije za jelo... osim "pice""

Foto: Printskrin/Instagram/karleusastar

A potom je nastavila u istom stilu:

"Svaki put kada stavite parče nečijeg tela u usta, setite se reči LEŠ (sem ako nije "banana" što je potpuno ok)"

Foto: Printskrin/Instagram/karleusastar

Inače, Karleuša je nekoliko puta bila na meti napada u javnosti, kada su je optužili da je licemerna. Pojedinci tvrde da pevačica nosi kožnu odeću i jede ribu, uprkos tome što je otvoreno govorila o štetnosti takvog ponašanja. Bilo kako bilo, Jelenu ove kritike nisu sprečile da nastavi da se zalaže za svoj stav, a nedavno je posetila i jedan beogradski azil za napuštene životinje.

Takođe, pred kamerama "Ekskluziva" je otkrila da u svom domu, pored supruga i dvoje dece, ima psa i tri mačke i da sasvim dobro funkcionišu kao prava složna porodica.

BONUS VIDEO:

 
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.