Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЧЕСТИТАМО!

Катарина Грујић се удала у тајности!

Катарина Грујић и Марко Гобељић изговорили судбоносно "да"

1630347119_kca.jpg
Фото: Инстаграм/ Катарина Грујић
Oglas

Певачица и фудбалер заклели су се на вечну љубав пред члановима најуже породице и пријатељима.

Прочитајте још: "Умрећу гладна и дебела": Сека Алексић и даље у проблему са килограмима

Велико славље одложено је за следећу годину. Разлога за то је више, а првенствено због ситуације са корона вирусом и трудноће у којој се Катарина налази.

Судбоносно ДА изговорилу у кругу најближих

Певачица за најсрећнији дан у животу није одабрала традиционалну белу венчаницу, већ је изабрала летњу цветну хаљину са дугачким рукавима и отвореним леђима. Госте је забављала Катаринина блиска другарица и колегиница Андреана Чекић, која ни овог пута није пропустила да запева на приватном слављу своје дугогодишње пријатељице.

Подсетимо, након годину дана забављања и хармоничне везе, фудбалер Марко Гобељић запросио је Каћу почетком јуна. Тада је, такође, уз најужи круг пријатеља, Катарина изговорила "да", док је била на коленима и држала се за главу, не верујући шта се дешава.

Недавно се у јавности, појавила и вест да је певачица у другом стању, али она то до сада није хтела да потврди. Тренутно се наводно налази у шестом месецу трудноће, што се може и закључити по њеном стомаку, који више не може, а и не покушава да сакрије од јавности.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas