Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КЕБА урадио ОБРВЕ од 600 евра: Певач одлучио да испроба трајну ШМИНКУ (ФОТО)

Драган Којић Кеба је одлучио да побољша свој физички изглед

1658913355_keba_04122018_0029.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Кеба је тако међу првим припадницима мушког пола признао да је истетовирао обрве, а затим је отишао и корак даље кад је реч о улепшавању, па је попут правог метросексуалца урадио трајну шминку.

Ипак, током времена више није био задовољан изгледом својих обрва, па је решио да нешто промени по том питању. Тако је недавно урадио корекцију обрва код познатог козметичара, чије су редовне клијенткиње и Јелена Карлеуша и Ана Николић, а фотка после захвата се појавила и у јавности.

Прочитајте још: ДРАГАНА КАТИЋ напушта ГРАНД после 24 године?: Погледајте где је водитељка одлучила да оде (ФОТО)

Како сазнајемо, њега је ово задовољство коштало чак 600 евра, али он није жалио пара како би његове обрве добиле нови облик.

- Кеба је посебно слаб на своје обрве. Кад их је тетовирао, био је задовољан, али с временом су почеле да бледе и да губе боју, па му се то није свидело. А и погађали су га коментари да су му обрве као пијавице и да више личе на женске него на мушке. Кад је видео да многе његове колегинице иду код једног познатог козметичара, и сам је одлучио да оде код њега. Рекао му је да жели да буду што природније и веће него што је имао до сада. То га је коштало 600 евра, али од тада не скида осмех с лица, презадовољан је - р4екао је извор за Курир.

 

Подсетимо, Кеба се својевремено подвргао методи која је веома популарна међу женама, а подразумева убацивање пигментне боје биљноминералног порекла у плитке слојеве коже исцртавањем танких линија испод очију. Он је и један од ретких на нашој естради који се не либи да прича о тој теми, а линије око очију уз саму ивицу трепавица су дискретне, па ретко ко може и да примети да је фолкер нашминкан. Док у светском шоу-бизнису мушкарци одавно користе мејкап и јавно га показују, код нас су то углавном млађи мушкарци који прате светске трендове.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas