Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Кејт Мидлтон данас слави 41. рођендан: Седам ствари које нисмо знали о БУДУЋОЈ КРАЉИЦИ

Кејт Мидлтон рођена је као Кетрин Елизабет Мидлтон у Редингу, а одрастала је у Беркширу

1673274563_4d58194fedd99e2bddc320a9cba5fbabe7127bac.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Принцеза од Велса, Кејт Мидлтон, данас слави 41. рођендан.

Кејт није била "плаве крви", па вероватно није ни сањала да ће једног дана да наследи британску круну. Ипак, њен пут исписује упис на Универзитет Сент Ендруз у Шкотској, где је и упознала садашњег супруга, принца Вилијама, 2001. године.

О њеном приватном животу, ван краљевске породице, не знамо много, па хајде да је мало боље упознамо:

Живела је у Јордану као дете

Кејт Мидлтон је рођена у Редингу у Енглеској 1982. године, али се када је напунила две године преселила са породицом у Јордан. Породица се преселила због посла оца Кејт Мидлтон, Мајкла Мидлтона.

Прочитајте још: Експлозивни интервју принца Харија уочи изласка мемоара: Открио да ли разговара са братом, шта мисли о Камили...

Добила је награду војводе од Единбурга

Кејт је имала веома леп однос са принцом Филипом пре него што се придружила краљевској породици. Док је похађала колеџ Марлборо, учествовала је у награди Војводе од Единбурга, програму за развој младих који је основао принц Филип, деда њеног будуц́ег супруга принца Вилијама.

Држи школски спортски рекорд

Принцеза Кејт је одрасла бавец́и се спортом, посебно скоком у даљ. Док је похађала основну школу поставила је рекорд у атлетици који и данас стоји, пренео је Тхе Миррор.

Узела је "слободну годину" пре факултета

Након што је 2000. дипломирала на Марлбороу, Кејт је направила паузу у учењу од годину дана. Отпутовала је у Чиле где се придружила добротворној организацији, а такође се бавила и веслањем. Следец́е године се уписала на Универзитет Сент Ендруз у Единбургу у Шкотској - где је упознала принца Вилијама.

Радила као конобар

Као и многи студенти, Кејт је ускладила посао са учењем. Она је једном приликом открила је да је кратко радила као конобарица и нашалила се да није била баш добра у томе!

Сама се нашминкала за своје венчање

Принцеза Кејт је позната по скромности. Тако је одлучила да се сама нашминка за венчање. Она је наводно узела неколико приватних часова код познате лондонске шминкерке уочи свог краљевског венчања, усавршавајуц́и своје вештине како би се сама нашминкала за велики дан, пренео је Пипл.

Прочитајте још: Драгана Косјерина присетила се свог ДЕТИЊСТВА: Поставила фотографију која је подсећа на МАЈКУ (ФОТО)

Прави рођенданске торте за своју децу

Кејт је рекла да пече рођенданске торте за своје троје деце, принца Џорџа (9), принцезу Шарлот (7) и принца Луиса (4).

- Волим да правим торту. Постала је традиција да останем будна до поноц́и и направим торту. Ја то волим - рекла је Кејт једном приликом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 



 


 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas