· · Komentari: 0

Kejt Midlton danas slavi 41. rođendan: Sedam stvari koje nismo znali o BUDUĆOJ KRALJICI

Kejt Midlton rođena je kao Ketrin Elizabet Midlton u Redingu, a odrastala je u Berkširu

1673274563_4d58194fedd99e2bddc320a9cba5fbabe7127bac.jpg
Foto: Profimedia

Princeza od Velsa, Kejt Midlton, danas slavi 41. rođendan.

Kejt nije bila "plave krvi", pa verovatno nije ni sanjala da će jednog dana da nasledi britansku krunu. Ipak, njen put ispisuje upis na Univerzitet Sent Endruz u Škotskoj, gde je i upoznala sadašnjeg supruga, princa Vilijama, 2001. godine.

O njenom privatnom životu, van kraljevske porodice, ne znamo mnogo, pa hajde da je malo bolje upoznamo:

Živela je u Jordanu kao dete

Kejt Midlton je rođena u Redingu u Engleskoj 1982. godine, ali se kada je napunila dve godine preselila sa porodicom u Jordan. Porodica se preselila zbog posla oca Kejt Midlton, Majkla Midltona.

Pročitajte još: Eksplozivni intervju princa Harija uoči izlaska memoara: Otkrio da li razgovara sa bratom, šta misli o Kamili...

Dobila je nagradu vojvode od Edinburga

Kejt je imala veoma lep odnos sa princom Filipom pre nego što se pridružila kraljevskoj porodici. Dok je pohađala koledž Marlboro, učestvovala je u nagradi Vojvode od Edinburga, programu za razvoj mladih koji je osnovao princ Filip, deda njenog budućeg supruga princa Vilijama.

Drži školski sportski rekord

Princeza Kejt je odrasla baveći se sportom, posebno skokom u dalj. Dok je pohađala osnovnu školu postavila je rekord u atletici koji i danas stoji, preneo je The Mirror.

Uzela je "slobodnu godinu" pre fakulteta

Nakon što je 2000. diplomirala na Marlborou, Kejt je napravila pauzu u učenju od godinu dana. Otputovala je u Čile gde se pridružila dobrotvornoj organizaciji, a takođe se bavila i veslanjem. Sledeće godine se upisala na Univerzitet Sent Endruz u Edinburgu u Škotskoj - gde je upoznala princa Vilijama.

Radila kao konobar

Kao i mnogi studenti, Kejt je uskladila posao sa učenjem. Ona je jednom prilikom otkrila je da je kratko radila kao konobarica i našalila se da nije bila baš dobra u tome!

Sama se našminkala za svoje venčanje

Princeza Kejt je poznata po skromnosti. Tako je odlučila da se sama našminka za venčanje. Ona je navodno uzela nekoliko privatnih časova kod poznate londonske šminkerke uoči svog kraljevskog venčanja, usavršavajući svoje veštine kako bi se sama našminkala za veliki dan, preneo je Pipl.

Pročitajte još: Dragana Kosjerina prisetila se svog DETINJSTVA: Postavila fotografiju koja je podseća na MAJKU (FOTO)

Pravi rođendanske torte za svoju decu

Kejt je rekla da peče rođendanske torte za svoje troje dece, princa Džordža (9), princezu Šarlot (7) i princa Luisa (4).

- Volim da pravim tortu. Postala je tradicija da ostanem budna do ponoći i napravim tortu. Ja to volim - rekla je Kejt jednom prilikom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 



 


 


 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.