Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Кејт Мидлтон свако ЈУТРО започиње истим доручком: Даје јој енергију за остатак дана, а за њену БУЈНУ косу је заслужна ужина

Принцеза већ годинама одржава своју линију уз помоћ ових навика

1665846049_Foto-Profimedia-Kejt-midlton-Pixabay.jpg
Фото: Профимедиа, Пиxабаy
Oglas

Кејт Мидлтон је позната по томе што јако много води рачуна о свом изгледу. Захваљујући навикама којих се строго придржава, она изазива уздахе сваког ко је види.

Особе које су јој блиске су откриле у чему је тајна њеног прелепог изгледа. 

Кејт Мидлтон свако јутро једе исти дотучак. У питању је овсена каша богата протеинима, угљеним хидратима и влакнима.

Након тога она пије шејк у којем се налази кељ, спанаћ и спирулина. Захваљујући овим намирницама она је спремна за остатак дана. Дају јој енергију која је неопходна за добро функционисање. Кејт понекад још пар пута у тогу дана поједе овсену кашу, али тада је количина знатно мања.

Прочитајте још: Џони Деп каквог нисмо скоро видели: Глумац драстично променио изглед (ФОТО)

Што се тиче ужине она углавном једе гоџи бобице, сирово воће и поврће, што доприсноси волумену и јачини као и здрављу њене косе.

Када је у питању ручак, принцеза воли да поједе кари од сочива или ћевапе од поврћа.

За њен изглед и извајану фигуру потребно је мало више од кориговања исхране, па тако принцеза воли да џогира, иде на јахање, а преферира вожњу бицикла и друге спортове.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas