Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Кејт Мидлтон у ИНВАЛИДСКИМ колицима: Фотографије обишле свет

Ево шта се догодило будућој краљици

1696761066_profimedia-0811166415--1-.jpg
Фото: Профимедиа/ ИМАГО
Oglas

Кејт Мидлтон учествовала је на 'Ругбy Леагуе Инцлусиве Даyу' који су организовали Ругбy Фоотбалл Леагуе, Хулл ФЦ и Универзитет Хулл. Принцеза се придружила тренинзима с члановима енглеске репрезентације у рагбију у инвалидским колицима.

Рагби у инвалидским колицима је спорт који свима даје прилику да играју без обзира на пол или инвалидитет, а Кејт Мидлтон је недавно и угостила екипу у палати Хамптон Цоурт и том приликом је говорила о љубави своје деце према рагбију.

- Моја деца једоставно обожавају тај спорт и баш уживам док их гледам како га играју - казала је тада. Том Којд, енглески тренер рагбија у инвалидским колицима, похвалио је Кејт Мидлтон рекавши колико јој добро иде ова врста спорта. 

- Мислим да је имала тајну обуку пре него што је дошла овамо јер је природна. Стварно ме одушевила. То је невероватан спорт, стварно покрива све аспекте, инклузиван је, то је једини спорт на свету у којем играчи с инвалидитетом и играчи без инвалидитета могу да играју заједно на подједнаком нивоу - истакао је.

У чланку за Ванитy Фаир 2014, млађа сестра принцезе, Пипа Мидлтон, говорила је о љубави њихове породице према спорту:

- Рагби је био велика ствар за нашу породицу, а средиште су биле међународне утакмице које су се често играле суботама послеподне и било је то прави спортски догађај - објаснила је.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas