Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Кејт Мос ускоро пуни 50 година и то нико не би рекао: Каже да је скроз природна и да обожава да се "купа на месечини"

Кејт Мос о годинама не размишља

1695639604_profimedia-0773275150.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Кејт Мос, енглеска манекенка која изгледа као да је за њу време стало, ускоро ће напунити 50 година. Ипак, како сама каже, не осећа се тако и не размишља о годинама:

- Не. не размишљам о томе. Не осец́ам се као да ћу имати 50 - објаснила је Кејт за британски лист Тајмс.

На питање да ли је узимала ињекције попут филера или ботокса, Мос је само кратко рекла да је скроз природна.

Уместо тога, славна манекенка има велнес бренд под називом "Космос" који нуди производе који укључују мирисе и чај, а открила је Тајмсу да користи разне рутине неге које јој помажу да се осец́а добро и психички и физички како стари. Додала је да се „купа на Месецу“, што је ајурведска пракса лежања под светлошц́у месеца како би апсорбовала лунарну енергију.

- Све своје кристале сам ставила на послужавник и ставила напоље у башту. Само чишц́ење кристала, пуњење кристала.

Звезда, која је током своје престижне каријере на писти била заштитно лице Шанела, Луја Витона, Бурберија, Калвина Клајна и Александра Меквина, такође је поделила да своја јутра почиње 10-минутном медитацијом.

Кејт је за Тајмс такође рекла да има башту са поврц́ем која укључује кромпир, парадајз, лук, бели лук, зелену салату и руколу, и да редовно користи своје поврц́е да направи недељни ручак за ћерку Лилу. Ипак, од једног порока није успела да се одвикне, а у питању су цигарете;

- Још увек повремено пушим. Нисам престала... још - рекла је за Тајмс.

Подсетимо, Кејт је мама Лиле Мос Хак (20) коју је добила у вези са бившим партнером Џеферсоном Хаком и бави се попут своје мајке, манекенством.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas