Oglas
· · Komentari: 0

Kejt Mos uskoro puni 50 godina i to niko ne bi rekao: Kaže da je skroz prirodna i da obožava da se "kupa na mesečini"

Kejt Mos o godinama ne razmišlja

1695639604_profimedia-0773275150.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Kejt Mos, engleska manekenka koja izgleda kao da je za nju vreme stalo, uskoro će napuniti 50 godina. Ipak, kako sama kaže, ne oseća se tako i ne razmišlja o godinama:

- Ne. ne razmišljam o tome. Ne osećam se kao da ću imati 50 - objasnila je Kejt za britanski list Tajms.

Na pitanje da li je uzimala injekcije poput filera ili botoksa, Mos je samo kratko rekla da je skroz prirodna.

Umesto toga, slavna manekenka ima velnes brend pod nazivom "Kosmos" koji nudi proizvode koji uključuju mirise i čaj, a otkrila je Tajmsu da koristi razne rutine nege koje joj pomažu da se oseća dobro i psihički i fizički kako stari. Dodala je da se „kupa na Mesecu“, što je ajurvedska praksa ležanja pod svetlošću meseca kako bi apsorbovala lunarnu energiju.

- Sve svoje kristale sam stavila na poslužavnik i stavila napolje u baštu. Samo čišćenje kristala, punjenje kristala.

Zvezda, koja je tokom svoje prestižne karijere na pisti bila zaštitno lice Šanela, Luja Vitona, Burberija, Kalvina Klajna i Aleksandra Mekvina, takođe je podelila da svoja jutra počinje 10-minutnom meditacijom.

Kejt je za Tajms takođe rekla da ima baštu sa povrćem koja uključuje krompir, paradajz, luk, beli luk, zelenu salatu i rukolu, i da redovno koristi svoje povrće da napravi nedeljni ručak za ćerku Lilu. Ipak, od jednog poroka nije uspela da se odvikne, a u pitanju su cigarete;

- Još uvek povremeno pušim. Nisam prestala... još - rekla je za Tajms.

Podsetimo, Kejt je mama Lile Mos Hak (20) koju je dobila u vezi sa bivšim partnerom Džefersonom Hakom i bavi se poput svoje majke, manekenstvom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas