Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЊЕНА ПРАВИЛА

Кејт Винслет на премијери у Лондону: У ИСТОЈ ХАЉИНИ као пре 7 ГОДИНА (ФОТО)

Не боји се да носи два пута исто

1670496369_profimedia-0742935332-Kate-Winslet.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Позната Оскаровка, током премијере најновијег филмског хита ''Аватар: Путеви воде'', појавила се обучена у добро познату хаљину. Да јој године не могу ништа, доказ је и овог пута, када јој је дуга хаљина тамно сиве боје, без рамена- савршено пристајала. Хаљина са сребрним светлуцавим детаљима истицала је њену фигуру пешчаног сата. Лепа Кејт је своју косу носила подигнуту, са пар преманова пуштених да лежерно падају око лица, а на све је додала пар минђуша у облику сузе.
Претходног пута када је носила исту хаљину, 2015.године, Кејт Винслет (47) је стилизовала са малим сафирним минђушама, и црним лаком на ноктима. 

Прочитајте још: Зое Салдана на премијери наставка једног од НАЈГЛЕДАНИЈИХ ФИЛМОВА: ГЛАМУРОЗНА и ОДВАЖНА, као и лик који тумачи ( ФОТО)

Након глобалне пандемије ковида, глумица је причала да има другачији приступ појављивању на црвеном тепиху:
- Увек ме је стварно мучила количина новца која се користи на велике колосалне догађаје: новинари који долете, глумци, 'глам екипе' широм света. Зашто је дођавола, било шта од тога важно? Да ми је стало како изгледам, ја бих се управо нашминкала, рекла је једном приликом за 'Ванитy Фаир'.

И додала:
-Хаљина, стрес, кројење хаљина...То је тако стресно, и знам да звучи као 'Ох Кејт Винслет прича о томе колико је стресно кројити хаљине за доделе награда'. Али јесте. Не волим да морам насумично стиснути своје згодно-тело-маме која трчи свуда, у хаљину на црвеном тепиху коју више нећу никада обући.

Фото: Профимедиа

Изгледа да је Кејт ипак одлучила да је паметније да понови одевну комбинацију, него да се стресира око нове.

Прочитајте још: ЗАВОДЉИВО, У СТИЛУ СТАРОГ ХОЛИВУДА: Млада глумица Флоренс Пју, блистала на црвеном тепиху у сатенској хаљини, налик спаваћици (ФОТО)

На почетку каријере, како је изјавила, Кејт је доживела неке заиста ружне ствари по питању свог физичког изгледа. Наиме, њој је речено да ће добијати само улоге дебељуца. Али, од тада су се ствари промениле, како каже: 
- Сада су се ствари промениле. Када сам била млађа, мој агент би ми рекао да је добијао позиве попут: ''Каква јој је килажа?'' не шалим се. Лепо је да је ово почело да се мења.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas