Oglas
· · Komentari: 0
NJENA PRAVILA

Kejt Vinslet na premijeri u Londonu: U ISTOJ HALJINI kao pre 7 GODINA (FOTO)

Ne boji se da nosi dva puta isto

1670496369_profimedia-0742935332-Kate-Winslet.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Poznata Oskarovka, tokom premijere najnovijeg filmskog hita ''Avatar: Putevi vode'', pojavila se obučena u dobro poznatu haljinu. Da joj godine ne mogu ništa, dokaz je i ovog puta, kada joj je duga haljina tamno sive boje, bez ramena- savršeno pristajala. Haljina sa srebrnim svetlucavim detaljima isticala je njenu figuru peščanog sata. Lepa Kejt je svoju kosu nosila podignutu, sa par premanova puštenih da ležerno padaju oko lica, a na sve je dodala par minđuša u obliku suze.
Prethodnog puta kada je nosila istu haljinu, 2015.godine, Kejt Vinslet (47) je stilizovala sa malim safirnim minđušama, i crnim lakom na noktima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PopCulture (@popculture)

Pročitajte još: Zoe Saldana na premijeri nastavka jednog od NAJGLEDANIJIH FILMOVA: GLAMUROZNA i ODVAŽNA, kao i lik koji tumači ( FOTO)

Nakon globalne pandemije kovida, glumica je pričala da ima drugačiji pristup pojavljivanju na crvenom tepihu:
- Uvek me je stvarno mučila količina novca koja se koristi na velike kolosalne događaje: novinari koji dolete, glumci, 'glam ekipe' širom sveta. Zašto je dođavola, bilo šta od toga važno? Da mi je stalo kako izgledam, ja bih se upravo našminkala, rekla je jednom prilikom za 'Vanity Fair'.

I dodala:
-Haljina, stres, krojenje haljina...To je tako stresno, i znam da zvuči kao 'Oh Kejt Vinslet priča o tome koliko je stresno krojiti haljine za dodele nagrada'. Ali jeste. Ne volim da moram nasumično stisnuti svoje zgodno-telo-mame koja trči svuda, u haljinu na crvenom tepihu koju više neću nikada obući.

Foto: Profimedia

Izgleda da je Kejt ipak odlučila da je pametnije da ponovi odevnu kombinaciju, nego da se stresira oko nove.

Pročitajte još: ZAVODLJIVO, U STILU STAROG HOLIVUDA: Mlada glumica Florens Pju, blistala na crvenom tepihu u satenskoj haljini, nalik spavaćici (FOTO)

Na početku karijere, kako je izjavila, Kejt je doživela neke zaista ružne stvari po pitanju svog fizičkog izgleda. Naime, njoj je rečeno da će dobijati samo uloge debeljuca. Ali, od tada su se stvari promenile, kako kaže: 
- Sada su se stvari promenile. Kada sam bila mlađa, moj agent bi mi rekao da je dobijao pozive poput: ''Kakva joj je kilaža?'' ne šalim se. Lepo je da je ovo počelo da se menja.

 

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas