Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Кијану Ривс долази у Србију: Посетиће овај град и има важан разлог

Прослављени холивудски глумац Кијану Ривс, ће са својим бендом „Догстар" у којем свира бас гитару посетити Србију крајем јуна ове године у оквиру Арсенал Феста у простору Кнежевог арсенала у Крагујевцу.

1705150084_profimedia-0807624188.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Планетарна суперзвезда, која већ деценијама плени, не само својом глумом и изгледом, већ и непосредношћу, скромношћу, хуманошћу, представиће Крагујевчанима, али и, сасвим сигурно, бројним гостима из земље и региона, ону мање познату, али њему веома битну, музичку страну своје личности.

„Догстар", алтернативни бенд из Лос Анђелеса који, осим Ривса, чине певач и гитариста Брет Домроуз и бубњар Роберт Мејлхаус, обновио је прошле године активност после паузе дуге две деценије, објавивши трећи албум Сомеwхере Бетwеен тхе Поwер Линес анд Палм Треес за своју независну издавачку кућу "Диллон Стреет Рецордс".

Прва два издања, Оур Литтле Висионарy и Хаппy Ендинг датирају из 1996. односно, 2000. године.

„Догстар" је оформљен 1991, а четири године касније напустио их је оригинални певач и гитариста Грег Милер, те је његову улогу преузео до тада пратећи вокал Домроуз.

Кијану Ривс је у првој фази рада бенда био холивудска звезда у успону, а сада му се враћа као један од највећих светских глумаца у последњих тридесетак година.

У пребогатој каријери нанизао је сијасет блокбастера - Матрикс, Брзина, Џон Вик, Тачка прекида, Много буке ни око чега, Мрачни скенер, Мој приватни Ајдахо...

Поводом повратка бенда „Догстар" на сцену, истакао је да му је обнављање рада групе било у мислима већ дуже време: „Недостајало ми је наше заједничко стварање песама, концерти... Сва тројица смо рекли - радићемо ово, хајде да снимамо албум. За мене је Догстар страст којој сам се с одушевљењем вратио после свих ових година".

Четрнаесто издање Арсенал Феста окупиће 60 извођача из Србије, региона и света, на три бине. Ове године, фестивал ће поново бити одржан у пуном капацитету, јер је завршена обнова димњака у простору Кнежевог арсенала.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas