Oglas
· · Komentari: 0

Kijanu Rivs dolazi u Srbiju: Posetiće ovaj grad i ima važan razlog

Proslavljeni holivudski glumac Kijanu Rivs, će sa svojim bendom „Dogstar" u kojem svira bas gitaru posetiti Srbiju krajem juna ove godine u okviru Arsenal Festa u prostoru Kneževog arsenala u Kragujevcu.

1705150084_profimedia-0807624188.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Planetarna superzvezda, koja već decenijama pleni, ne samo svojom glumom i izgledom, već i neposrednošću, skromnošću, humanošću, predstaviće Kragujevčanima, ali i, sasvim sigurno, brojnim gostima iz zemlje i regiona, onu manje poznatu, ali njemu veoma bitnu, muzičku stranu svoje ličnosti.

„Dogstar", alternativni bend iz Los Anđelesa koji, osim Rivsa, čine pevač i gitarista Bret Domrouz i bubnjar Robert Mejlhaus, obnovio je prošle godine aktivnost posle pauze duge dve decenije, objavivši treći album Somewhere Between the Power Lines and Palm Trees za svoju nezavisnu izdavačku kuću "Dillon Street Records".

Prva dva izdanja, Our Little Visionary i Happy Ending datiraju iz 1996. odnosno, 2000. godine.

„Dogstar" je oformljen 1991, a četiri godine kasnije napustio ih je originalni pevač i gitarista Greg Miler, te je njegovu ulogu preuzeo do tada prateći vokal Domrouz.

Kijanu Rivs je u prvoj fazi rada benda bio holivudska zvezda u usponu, a sada mu se vraća kao jedan od najvećih svetskih glumaca u poslednjih tridesetak godina.

U prebogatoj karijeri nanizao je sijaset blokbastera - Matriks, Brzina, Džon Vik, Tačka prekida, Mnogo buke ni oko čega, Mračni skener, Moj privatni Ajdaho...

Povodom povratka benda „Dogstar" na scenu, istakao je da mu je obnavljanje rada grupe bilo u mislima već duže vreme: „Nedostajalo mi je naše zajedničko stvaranje pesama, koncerti... Sva trojica smo rekli - radićemo ovo, hajde da snimamo album. Za mene je Dogstar strast kojoj sam se s oduševljenjem vratio posle svih ovih godina".

Četrnaesto izdanje Arsenal Festa okupiće 60 izvođača iz Srbije, regiona i sveta, na tri bine. Ove godine, festival će ponovo biti održan u punom kapacitetu, jer je završena obnova dimnjaka u prostoru Kneževog arsenala.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas