· · Коментари: 0

Клои Кардашијан моли Кањеа Веста да остави њену породицу на миру: Репер бесан

Клои Кардашијан је јавно позвала Кањеа Веста да остави њену породицу на миру јер је репер оптужио бившу супругу, Ким Кардашијан, да га је спречила да виђа њихову децу

1665045977_Collage-Maker-06-Oct-2022-10.42-AM.jpg
Фото: Профимедиа

Ким и Кање имају четворо деце, а о разилажењу популарног пара почело је да се спекулисати још прошле године, а почетком ове су се и званилно развели. Кање је од тада почео да износи информације о њиховом приватном животу што се Ким никако није допало.

До нове свађе дошло је након што је познати репер поделио тврдње да је Ким приредила тајну рођенданску забаву за њихову ц́ерку Чикаго у јануару ове године, а Кање каже да је ријалити звезда одбила да му каже где је догађај. Клои више није могла да ћути, па му је и јавно одговорила.

Прочитајте још: Славна глумица постаје мама близанаца у 49. години: Радосне вести открила у емисији (ВИДЕО)

 - Да, волим те. Не желим ово да радим на друштвеним мрежама, али то то стално доносиш овде. Ти си отац мојих нец́ака и покушавам да те поштујем, али молим те престани да рушиш Ким и користиш нашу породицу. Инсистирала је да зна где су њена деца у сваком тренутку и она је та која брине о вашој деци 80 процената времена. Молим те, остави њу и породицу ван тога како би деца могла да се одгајају у миру. Ја долазим из места љубави и радо ц́у наставити овај разговор приватно ако желиш -  написала је Клои.

Кање је узвратио у засебној објави на Инстаграму и назвао породицу "лажовима".

Пишуц́и великим словима, рекао је:

- Сви ви лажете и лажете, у суштини сте киднаповали Чикаго на њен рођендан да би се сетила да њен отац није био тамо.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.