Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Клои Кардашијан након доласка другог детета и преваре партнера: "Морамо озбиљно да схватимо ову улогу"

Клои Кардашијан постала је мајка по други пут када је почетком прошлог месеца добила сина са сада већ бившим партнером, Тристаном Томпсоном

1662042949_profimedia-0717753501.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Звезда ријалитија већ дели ћерку Тру (4) са НБА играчем (33), који је често био на насловним странам током трајања њихове везе због навода о превари. 

Кхлоин тим је потврдио да је пар добио бебу путем сурогат мајке. Одлуку о узимању сурогат мајке донели су прошле године у новембру, само неколико недеља пре него што је Клои открила Тристанову неверу.

Прочитајте још: Била је једна од најлепших југословенских глумица: Одселила се и направила каријеру у ЛОНДОНУ, а ево како данас изгледа (ФОТО)

Клои се од доласка бебе није оглашавала, а сада је открила шта за њу значи мајчинство и да воли све у вези са тим:

- Знам да је то клише, али волим све, чак и тешке делове мајчинства. Моја деца ме изазивају као особу, а то што могу да обликујем мале људе у заиста невероватне велике људе је част и дар. Морамо озбиљно да схватимо те улоге, посебно у данашње време, с обзиром на то колико су деца изложена информацијама од малена - рекла је Клои за Елле.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas