Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
гласање

Ко је гласао међу првима, а ко се најбоље обукао: И ОВЕ ПОЗНАТЕ ЛИЧНОСТИ обавиле су своју грађанску дужност (ФОТО)

Цеца, Карлеуша, Гога Секулић само су неке од многих личности које су се појавиле на бирачким местима

1648997084_jelena-vodoravno-glasanje.jpg
Фото: АТА
Oglas

У Републици Србији данас се одржавају редовни председнички, ванредни парламентарни избори као и избори са скупштину града Београда и још 13 општина и градова.

Јавне личности су одлучиле да искористе своје бирачко право и већ је велики број њих убацио листиће у гласачку кутију.

Како су се Цеца и Јеца обукле и у чијој пратњи су били можете погледати овде.

Међу првима који су испунили грађанску дужност била је глумица Ива Штрљић. Она је на свом Инстаграм  профилу објавила слику у белом оделу. Пословни и елегантни стил употпунила је ташна у белим и нежно розе тоновима.

У опису слике Ива је кратко додала:

-Јутрос рано у мојој сколи, написала је глумица.

Осим ње, и Сузана Манчић се поквалила на Инстаграм профилу да је већ у раним јутарњим часовима гласала.

Прочитајте још: Никада НЕ ГОВОРИ О СВОМ ПОРЕКЛУ: Да ли сте знали да је Сенидах потомак ове ИСТОРИЈСКЕ ЛИЧНОСТИ?

Водитељка је у опис слике ставила:

-Поранила, гласала, заокрузилс своје бројеве. Урадите и ви исто, гласајте, добро јутро вам зелим.. 

Судећи по осмеху на лицу, Сузани није нимало тешко пало рано устајање недељом.

Принцеза Даница Карађорђевић поделила је слику на којој убацује заокружене листић у гласачку кутију.

— Драго нам је што смо на нашим бирачким местима затекли редове и надамо се да ће тако остати током целог дана. Одговорност је на свима нама, поручила је у опису, позивајући све на одговорност и нашу грађанску дужност.

Прочитајте још: Цеца и Јеца гласале у ТОТАЛНО РАЗЛИЧИТИМ КОМБИНАЦИЈАМА: Чији стајлинг је био бољи? (ФОТО)

Певачица Гога Секулић такође се похвалила да је изашла на гласање!

Фото: Инстаграм/принтскрин

Водитељка Биљана Обрадовић обавила је слику на свом Инстаграм налогу слику своје основне школе где је изашла на гласање, а међу познатима који су одлучили да искористе своје право, била је и наследница краља народне музике, Илда Шаулић и његова удовица, Гордана Шаулић.

Фото: АТА имагес

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas