Oglas
· · Komentari: 0
glasanje

Ko je glasao među prvima, a ko se najbolje obukao: I OVE POZNATE LIČNOSTI obavile su svoju građansku dužnost (FOTO)

Ceca, Karleuša, Goga Sekulić samo su neke od mnogih ličnosti koje su se pojavile na biračkim mestima

1648997084_jelena-vodoravno-glasanje.jpg
Foto: ATA
Oglas

U Republici Srbiji danas se održavaju redovni predsednički, vanredni parlamentarni izbori kao i izbori sa skupštinu grada Beograda i još 13 opština i gradova.

Javne ličnosti su odlučile da iskoriste svoje biračko pravo i već je veliki broj njih ubacio listiće u glasačku kutiju.

Kako su se Ceca i Jeca obukle i u čijoj pratnji su bili možete pogledati ovde.

Među prvima koji su ispunili građansku dužnost bila je glumica Iva Štrljić. Ona je na svom Instagram  profilu objavila sliku u belom odelu. Poslovni i elegantni stil upotpunila je tašna u belim i nežno roze tonovima.

U opisu slike Iva je kratko dodala:

-Jutros rano u mojoj skoli, napisala je glumica.

Osim nje, i Suzana Mančić se pokvalila na Instagram profilu da je već u ranim jutarnjim časovima glasala.

Pročitajte još: Nikada NE GOVORI O SVOM POREKLU: Da li ste znali da je Senidah potomak ove ISTORIJSKE LIČNOSTI?

Voditeljka je u opis slike stavila:

-Poranila, glasala, zaokruzils svoje brojeve. Uradite i vi isto, glasajte, dobro jutro vam zelim.. 

Sudeći po osmehu na licu, Suzani nije nimalo teško palo rano ustajanje nedeljom.

Princeza Danica Karađorđević podelila je sliku na kojoj ubacuje zaokružene listić u glasačku kutiju.

— Drago nam je što smo na našim biračkim mestima zatekli redove i nadamo se da će tako ostati tokom celog dana. Odgovornost je na svima nama, poručila je u opisu, pozivajući sve na odgovornost i našu građansku dužnost.

Pročitajte još: Ceca i Jeca glasale u TOTALNO RAZLIČITIM KOMBINACIJAMA: Čiji stajling je bio bolji? (FOTO)

Pevačica Goga Sekulić takođe se pohvalila da je izašla na glasanje!

Foto: Instagram/printskrin

Voditeljka Biljana Obradović obavila je sliku na svom Instagram nalogu sliku svoje osnovne škole gde je izašla na glasanje, a među poznatima koji su odlučili da iskoriste svoje pravo, bila je i naslednica kralja narodne muzike, Ilda Šaulić i njegova udovica, Gordana Šaulić.

Foto: ATA images

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas