Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ко је мистериозна супруга Килијана Марфија? Глумац продорних очију нашао се поново у жижи јавности улогом у ''Опенхајмеру''

Са женом која је освојила његово срце у браку је 19 година, а она је од њега старија 4

1691247946_74050_profimedia-0788706265_orig.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Килијан Марфи (47) је своју садашњу супругу упознао 1996. године и она је његова прва и једина љубав.

Глумац плавих очију и необичне лепоте, је ових дана у жижи интересовања широм света, захваљујући улози у актуелном остварењу "Опенхајмер", у којем глуми физичара Роберта Опенхајмера. Због овог пројекта је прошао кроз невероватну трансформацију и не личи на себе, а филм су многи окарактерисали као један од најбољих филмова 21. века.

Килијан је познат по улогама у Бетмену и у серији "Пеакy Блиндерс", али свој живот чува далеко од очију јавности и успева у томе већ годинама уназад. Ипак, познато је да је његово срце освојила само једна жена, с којом дели добро и зло још од 1996. када су се и упознали. Његова супруга је Ивон Мекгинис, а познанство се десило током промовисања филма "Дисцо Пигс".

- То време, снимање Дисцо Пигс био је на неки начин најважнији период у мом животу. Људи које сам упознато тада, остали су моји најближи пријатељи. Обликовали су моје укусе и помогли ми да схватим шта желим у животу", рекао је Килијан 2016. године, а о садашњој супрузи је тада рекао: "То је било и време када сам упознао своју будућу жену. Дошла је са нама на турнеју. Било је тако узбудљиво, пре 20 година или шта год да је било – сви смо били само деца, покушавајући да пронађемо свој пут – али тако посебан, посебан тренутак.

Килијан и Ивон су се венчали 2004. године и годину дана касније добили првог сина, а 2007. и другог. Годинама су живели у Лондону, али су се 2014. вратили у Ирску и живе у Даблину. Децу држе потпуно ван јавности, а Килијан је једном приликом рекао да живи као сав нормалан свет - вози се аутобусом, иде у продавницу, купује млеко...

Ивон Мегинис (51) је професионална уметница рођена 1972. године. Четири године је старија од Килијана, а њих двоје се никада не појављују заједно на црвеном тепиху.

БОНУС ВИДЕО: 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas