Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ко је одговоран? Алек Болдвин добио ОЗБИЉНЕ ОПТУЖБЕ од супруга убијене сниматељке, случају се не назире крај

Свет је остао у шоку када се на снимању филма у коме тумачи Алек Болдвин догодио стравичан догађај.

1647265684_b64644a2964b5af3d9fface8e76c3366d82c4f9a.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Мање од месец дана након што је породици трагично преминуле сниматељке Халине Хачинс поднела тужбу против продуцената филма "Руст", током чијег је снимања погинула, глумац Алек Болдвин покушава да се заштити од свих потенцијалних тужби.

Случај Алека Болдвина

- Ово је редак случај у којем је систем подбацио и неко мора да буде законски одговоран за трагичне последице. Та особа није Алек Болдвин - стоји у захтеву за арбитражу коју су поднели Болдвин и адвокат Лук Никас. Осим што се позива на ставку у свом уговору која га осигурава да буде обештећен у свим тренутним и будућим тужбама (с плаћеним судским трошковима), глумац тражи и наставак снимања како би зарадом делом покрили нагодбу с породицом Хачинс.

Прочитајте још: "УМЕТНИЦА ЈЕ НЕВИДЉИВА": Констракти ХАКОВАНИ сви налози, одмах се огласила (ВИДЕО)

- У овом тренутку две су ствари јасне: неко је одговоран за коришћење оружја, што је довело до ове ужасне трагедије и тај неко није Болдвин. Болдвин је глумац. Није најавио да је пиштољ сигуран знајући да није, није напунио пиштољ, није проверио метке у пиштољу, није купио метке, није направио метке и представио их као ћорке, није задужен за сигурност на снимању, није ангажовао људе који су набавили метке и проверили пиштољ и није имао улогу у управљању реквизитима на снимању. Сваки од тих послова обављао је неко други - стоји у захтеву адвокатске канцеларије.

Глумац је прошле недеље рекао да су тужбе усмерене против оних који имају "дубоке џепове", а не против оних који су били потенцијално немарни у овом случају и одговорни за пуцањ који је усмртио Хачинсову и ранио редитеља Џоела Соузу.

У захтеву је написано и ово: "Као што је то радио током целе своје каријере, Болдвин је веровао да ће професионалци на снимају радити свој посао. До 21. новембра Болдвин никада није био уплетен ни у један случај кршења безбедносних протокола на снимању било којег филма и сигурно је баратао ватреним и другим оружјем без инцидената на гомили филмских и телевизијских пројеката. Болдвин се такође нашао пред оружјем упереним у себе. Деценијама је обучаван како би сигурно баратао оружјем на снимању и добио је слична упутства од оружарке Хане Гутјерез Рид на снимању филма "Руст". Пратио је упутства и када се трагедија догодила."

Супруг погинуле сниматељке, Мет Хачинс, у интервјуу за "Тодаy" изјавио је да му је апсурдна помисао да особа која је држала оружје није одговорна:

- Гледао сам га и осећао се тако љуто. Био сам љут јер јавно и детаљно прича о њеној смрти и у исто време не прихвата било какву одговорност.

Болдвин пак оптужује Хачинса да је неискрен и да само тражи велику исплату, те додаје да је интеракција с њим, пре него што је дао интервју за "Тодаy", била "искључиво пристојна, сусретљива и на моменте чак и топла".

Осим тога, открива и да су разговарали о нагодби и да је Хачинс у првом разговору био отворен иако није ни прихватио ни одбио нагодбу, већ само рекао да ће размислити, али да у другом разговору није био толико отворен. Додаје и да је његов план "да доврши снимање и сву зараду уплати на рачун Хачинса и његовог сина", али да је то спречено тужбама.

Прочитајте још: "НАМРГОЂЕНА ЈЕ": Комшије Андрије Милошевића откриле како се приватно понашају он и жена (ФОТО)

Све ово изазвало је адвокате Мета Хачинса да промптно реагиују на Болдвинов захтев за арбитражу:

- Алек Болдвин поново покушава да избегне одговорност за своје непажљиве поступке пре и на дан снимања који су резултирали смрћу Халине Хачинс, а то је видљиво и по захтеву за арбитражу како би се заштитио од остатка продукцијске компаније иза филма 'Руст'. Болдвиново откривање садржаја дописивања с Метом Хачинсом неважно је за захтев и не показује ништа осим Хачинсове достојанствене комуникације с Болдвином. Срамотно је да Болдвин тврди да су Хачинсови поступци спречили завршетак снимања. Једини поступак који је снимање окончао је Болдвиново убијање Халине Хачинс.

БОНУС ВИДЕО

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas