Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ко је Софи Лојд? Гитаристкињу оптужују да је крива за раскид Меган Фокс и Машин Ган Келија (ВИДЕО/ФОТО)

Да ли је Кели преварио прелепу Меган?

1676375379_Megan-i-mASIN-GAN.jpg
Фото: Епа/ Профимедиа
Oglas

Док покушавам да уђемо у траг шта се десило између јучерашњих вереника, Меган Фокс и Машин Ган Келија, фанови се баве истраживањем у потрази за кривцем. Једно име које се све гласније спомиње је Софи Лојд, а у питању је гитарсткиња из рокеровог бенда.

Судећи према Меганином Инстаграм профилу, једна од најлепших жена на свету наговештава ''проблеме у рају''.
Она је обрисала све заједничке фотографије, а уз видео у коме се види писмо које гори написала је следеће:
''Можете осетити неискреност, свуда је у твом даху'', остављајући доста материјала за нагађање.

Она је затим отишла корак даље, отпративши свог драгог са друштвене мреже. Све наведено, довело је до тога да
људи посумњају о могућој превари, а Софино име је одмах привукло пажњу међу коментраима фанова. 

'' Вероватно се спетљао са Софи'', мислећи на Софи Лојд, гитаристкнију из Келијевог бренда.

 

Након овог наговештаја, неко други је написао:
'' Њих двоје су флертовали доста на почетку, када је почела да свира са њим''.

Ипак, Меган је одбацила ове претпоставке одговоривши једном фану да је можда она та која се ''спетљала са
њом''.
За све који су заинтиргирани атрактивном плавушом, ко је заправо Софи Лојд?

Ова 26-годишња музичарка, почела је каријеру као Yоутубе сензација. Пореклом из Енглеске, привукла је пажњу јавности рок и метал каверима још као тинејџерка. Затим је добила позив од Келија му се придружи на турнеји ''Блоодy Валентине'' прошле године, и од тада је са њим у бенду. Ккао многи примећују, изгледају сјајно заједно на сцени.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas