Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ко је Зејна? Породила се превремено, самохрана је мајка, а сада је један од фаворита на овогодишњој "Песми за Евровизију" (ФОТО)

Зејна је и ове године изазвала велику пажњу јавности

1677947075_Untitled.png
Фото: Инстаграм/принтскрин/ Зејна
Oglas

Србија ће вечерас добити свог представника на овогодишњој Евровизији која се у мају одржава у Ливерпулу, а у трци за ту титулу је и певачица Зејна Муркић (36) која се већ другу годину заредом такмичи на "Песми за Евровизију", фестивалу на ком се бира српски представник.

Прошле године победу је однела Констракта, а Зејна је са песмом "Румба" одлучила да поново окуша срећу и ове године, према прогнозама кладионица и прегледима на Јутјубу, важи за једног од главних фаворита. Она је у четвртак увече наступила у другом полуфиналу и пласирала се у финале, које је на програму вечерас.

Зејна је својевремено била чланица групе "Луна", након чега је наставила соло каријеру, коју је у једном тренутку ставила на паузу због рођења ћерке Кјаре, која сада има осам година.

- Од малих ногу сам знала да ћу бити певачица, то више није мој посао, већ мој стил живота. Деси се да у неком периоду проради тај адреналин у мени, да се баш посветим певању, а онда ми досади. Са друге стране морам да направим баланс, да бих могла да постигнем све, поготово што имам дете - испричала је недавно у емисији "Гранд магазин".

Зејнин отац је Бего Муркић, манекен и денсер који је био веома популаран деведесетих година прошлог века, а певачица увек радо истиче да се поноси тиме што је Ромкиња, што потврђују и њени пријатељи.

- Увек смо били другачији, није јој било лако, увек је морала да доказује свој већ евидентни таленат само зато што је Ромкиња. Упркос томе, никада се није предала. То што има ромске крви увек је узимала као предност, у смислу тог латино жара, неке врелине у гласу, а не као нешто што јој смета у каријери - рекла је за "Блиц" Зејнина пријатељица Милица, која је открила и да је певачица прошла кроз тежак период када се превремено породила.

- Имала је тешке моменте у животу, посебно када се породила у осмом месецу и када је на свет донела Кјару, која данас има осам година. Песмом смо лечили све муке, бриге, потешкоће. Били смо клинци из малог града, а великог срца, који су остварили сан. Један од њих је дефинитивно 'Песма за Евровизију' - открила је Зејнина пријатељица.

Певачица је једном приликом открила и да ли је у контакту са бившим супругом и оцем своје ћерке.

- У контакту сам, али ја сам Кјарин старатељ, нас две живимо заједно. Одржавамо контакт са њеним оцем, али онолико колико она жели и колико њој то прија. Заиста имамо здрав однос и она здраво одраста са изборима које она има - рекла је недавно за "Републику".

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas