· · Komentari: 0

Ko je Zejna? Porodila se prevremeno, samohrana je majka, a sada je jedan od favorita na ovogodišnjoj "Pesmi za Evroviziju" (FOTO)

Zejna je i ove godine izazvala veliku pažnju javnosti

1677947075_Untitled.png
Foto: Instagram/printskrin/ Zejna

Srbija će večeras dobiti svog predstavnika na ovogodišnjoj Evroviziji koja se u maju održava u Liverpulu, a u trci za tu titulu je i pevačica Zejna Murkić (36) koja se već drugu godinu zaredom takmiči na "Pesmi za Evroviziju", festivalu na kom se bira srpski predstavnik.

Prošle godine pobedu je odnela Konstrakta, a Zejna je sa pesmom "Rumba" odlučila da ponovo okuša sreću i ove godine, prema prognozama kladionica i pregledima na Jutjubu, važi za jednog od glavnih favorita. Ona je u četvrtak uveče nastupila u drugom polufinalu i plasirala se u finale, koje je na programu večeras.

Zejna je svojevremeno bila članica grupe "Luna", nakon čega je nastavila solo karijeru, koju je u jednom trenutku stavila na pauzu zbog rođenja ćerke Kjare, koja sada ima osam godina.

- Od malih nogu sam znala da ću biti pevačica, to više nije moj posao, već moj stil života. Desi se da u nekom periodu proradi taj adrenalin u meni, da se baš posvetim pevanju, a onda mi dosadi. Sa druge strane moram da napravim balans, da bih mogla da postignem sve, pogotovo što imam dete - ispričala je nedavno u emisiji "Grand magazin".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zejna (@zejnaofficial)

Zejnin otac je Bego Murkić, maneken i denser koji je bio veoma popularan devedesetih godina prošlog veka, a pevačica uvek rado ističe da se ponosi time što je Romkinja, što potvrđuju i njeni prijatelji.

- Uvek smo bili drugačiji, nije joj bilo lako, uvek je morala da dokazuje svoj već evidentni talenat samo zato što je Romkinja. Uprkos tome, nikada se nije predala. To što ima romske krvi uvek je uzimala kao prednost, u smislu tog latino žara, neke vreline u glasu, a ne kao nešto što joj smeta u karijeri - rekla je za "Blic" Zejnina prijateljica Milica, koja je otkrila i da je pevačica prošla kroz težak period kada se prevremeno porodila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zejna (@zejnaofficial)

- Imala je teške momente u životu, posebno kada se porodila u osmom mesecu i kada je na svet donela Kjaru, koja danas ima osam godina. Pesmom smo lečili sve muke, brige, poteškoće. Bili smo klinci iz malog grada, a velikog srca, koji su ostvarili san. Jedan od njih je definitivno 'Pesma za Evroviziju' - otkrila je Zejnina prijateljica.

Pevačica je jednom prilikom otkrila i da li je u kontaktu sa bivšim suprugom i ocem svoje ćerke.

- U kontaktu sam, ali ja sam Kjarin staratelj, nas dve živimo zajedno. Održavamo kontakt sa njenim ocem, ali onoliko koliko ona želi i koliko njoj to prija. Zaista imamo zdrav odnos i ona zdravo odrasta sa izborima koje ona ima - rekla je nedavno za "Republiku".

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.