Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ко на естради ужива да троши новац на БРЕНДИРАНУ ГАРДЕРОБУ? Сузана Манчић воли ствари на распродаји, Карлеуша троши више него што зарађује

Многе дане са јавне сцене својевремено су откриле како троше зарађен новац

1659530116_karl.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Захваљујући друштвеним мрежама, имамо прилике да завиримо у ормаре и ципеларнике познатих дама. Поједини комади коштају и по неколико десетина хиљада евра, а многе познате личности откриле су да ли више или мање уживају у трошењу новца на луксузне ствари.

"А што бих ја дала на нешто три или четири хиљаде евра", узвикује популарна водитељка. "У реду, могу да кажем да сам нека успешна жена па и да имам новца, али и те како волим да нађем нешто на распродаји, под условом да је лепо и квалитетно", открила је Сузана Манчић у емисији "Ексклузив".

Прочитајте још: Ова информација је интересовала све припаднице лепшег пола: ЧОЛА открио који је ЊЕГОВ ТИП ЖЕНЕ

Судећи по фотографијама на друштвеној мрежи Инстагран, Сузана преферира да одвоји више новца за путовања.

С друге стране је Јелена Карлеуша. Њен стил је инспирација и светски познатим личностима, а она је била проглашена и за једну од најбоље обучених жена на овим просторима. Њени комади одеће су скупоцени, а она не крије да одваја велике суме новца на гардеробу:

"Ствари у мом гардероберу вреде много, много, и више него што ја могу да зарадим на годишњем нивоу", испричала је својевремено певачица. 

Прочитајте још: Марија Егеља први пут показала труднички стомак: Лепа водитељка ужива крај базена (ФОТО)

Снежана Дакић признала је да воли фирмиране ствари, али упркос томе, поштује редолес приоритета, што је и сама изјавила:

"Ја сам своју прву "Гучи" ташну купила тек пошто сам претходно пазарила стан", објаснила је водитељка, преноси "Лепа & срећна".

Прочитајте још: Данас је један од најмоћнијих људи на нашим просторима, али живот Саше Поповића обележила је велика трагедија


Цеца Ражнатовић открила је једном приликом да новац често даје на ствари за које мисли да су јој јако потребне, али се испостави касније да их уопште не користи.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas