Oglas
· · Komentari: 0

Ova informacija je interesovala sve pripadnice lepšeg pola: ČOLA otkrio koji je NJEGOV TIP ŽENE

Legendarni pevač otkrio koji je njegov tip žene

1659524625_cola_usce_25062011_0056.jpg
Foto: Ata images
Oglas

Za Zdravka Čolića kažemo da je jedan od najvećih šmekera na našim prostorima, ali do sada nismo znali koji je njegov tip žena.

Harizmatičan, graciozan i šarmantan... Pa kao takav ne može a da ne bude dopadljiv damama. NJega vole sve generacije lepšeg pola, bake, mame i ćerke.

Cirkusant, izvođač, umetnik - kako god sebe nazvao, Čola je jedinstvena muzička pojava na ovim prostorima. Laskavo nosi titulu najvećeg balkanskog šmekera.

Foto: ATA images

A jednom prilikom je istakao koji je njegov savršen tip. Možda ima svoj tip, ali ovaj miljenik žena u punom smislu reči, lepotu vidi u svakoj.

Pročitajte još: Zorica Brunclik otkrila kakvu je "ludost" učinila zbog svog supruga: "Naterao me je da uradim"

-Svaka žena nosi svoju lepotu neka ima lepe oči pa joj drže celo telo, neka ima osmeh, neka ima pamet, obrazovanje - rekao je Zdravko Čolić za In magazin.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas