Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕСТРАДА

Код Саше Поповића је дошла у патикама и без пара, а сада је ВЕЛИКА ЗВЕЗДА: Знате ли о којој певачици је реч?

Саша Поповић открио је којој певачици је изашао у сусрет када је тражила помоћ.

1640616441_sasa.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/ЕСТРАДА ИЗ ДРУГОГ УГЛА
Oglas

Саша Поповић открио је за медије да је у једном тренутку помогао Индири Радић, певачици која је на почетку своје каријере доживела финансијски крах.

Индира се није либила да покуца на његова врата, и захваљујући Саши, успела је да своју каријеру уздигне на још виши ниво.

Прочитајте још: "Имала сам 20 динара у џепу, а фрижидер је био празан": Сузана Јовановић проговорила о НЕМАШТИНИ

- Индиру сам први пут упознао на једној турнеји у Швајцарској, а прву сарадњу остварио са њом 1996. године. Дошла је у продукцију "Зам", онако у патикама, фармерицама и рекла: "Је л' можете ви мени нешто да урадите? Ја пара немам, ако може нешто да се уради, урадите, ако не, лаку ноћ и довиђења". Ја сам рекао да ћу јој урадити албум и да се јави првог септембра - открио је Саша пре неколико година у емисији на Гранд телевизији.

Иако се Индира се у последње време повукла се из медија, певачица и даље има редовне наступе. Како је једном приликом рекла, одлучила је да свој медијски простор препусти млађим колегама.

- Толико ме је било у новинама, по емисијама, давала сам интервјуе... Сад имам озбиљне године. Немам ни повода да се појављујем у медијима, а с друге стране, има толико младих људи који треба да нађу своје место у овом послу и препуштам њима то. Ја сам своје место нашла, хвала Богу. Све што од мене можете чути то је путем песама. А људима који прате мој рад обратим се и преко друштвених мрежа, опет кад имам неки повод - истакла је певачица недавно.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas