Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КОЈОЈ БОЉЕ СТОЈИ: Јелена Карлеуша и Маја Беровић у истој одевној комбинацији (ФОТО/ВИДЕО)

На најновијим сликама Јелена Карлеуша и Маја Беровић изгледају као да су спремне за лансирање у другу галаксију

1668941344_JK-Maja-Berovic-1.png
Фото: АТА
Oglas

Изгледа да Јелена Карлеуша уме да изнесе сваки стил. Од елегантног, тренди, до захтевних костима за сценски наступ.
Иновативност јој је јача страна, па се тако за свој наступ у Котору добро припремила, да све остави без даха.

Фото: Инстаграм/карлеусастар

Прочитајте још: Такмичарка у Звездама Гранда жестоко одговорила Марији Шерифовић: Певачица остала без текста

Јелена је објавила слику и видео на свом Инстаграм профилу, где заиста изгледа као да долази са неке друге планете! На себи има припијени комбинезон, са дезеном који делује као кожа неког ванземаљца, и рукаве који се настављају у рукавице, без прстију. Око струка се налази необични појас од неке врсте платичног материјала, који уз прозирне наочаре доприноси футуристичком изгледу.

Како овај комад одеће има и капуљачу, Јелена је поред ње косу подигла у високи реп.
Обзиром да делује веома занимљиво, и што истиче витку фигуру, једино што можемо да се запитамо је- како се оваква врста гардероба облачи?

Прочитајте још: НЕ БАЦАЈТЕ НОВАЦ НА ПРЕСКУПЕ УКРАСЕ: Овако су наше маме правиле новогодишњу декорацију и украшавале домове, МОЖЕТЕ И ВИ! (ВИДЕО)

Нешто пре Јелене, и њена колегиница Маја Беровић, понела је исти стајлинг! Све то објавила је такође на Инстаграму. А шта ви мислите, којој боље стоји?

Фото: Инстаграм/маyаберовицоффициал

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas