Oglas
· · Komentari: 0

Takmičarka u Zvezdama Granda žestoko odgovorila Mariji Šerifović: Pevačica ostala bez teksta

U emisji Zvezde Granda sinoć je bilo veoma uzbudljivo

1668930177_marija.jpg
Foto: Youtube printscreen/TV Prva
Oglas

Nova sezona takmičenja Zvezda Granda, donosi i nove izazove. Pored brojnih sjajnih kandidata, koji svojim glasovima oduševljavaju žiri, sinoćna emisija i nije baš bila na nivou takmičenja.

Pročitajte još: Ovo sigurno niste znali o Mileni Dravić: Obožavala je mlade i talentovane ljude, a zbog ovoga je život promenila Branki Katić

Dosta kandidata dobilo je panik takster, neko nije osvojio nijedan glas, a jedna takmičarka ostaće upamćena i po komentaru koji je imala nakon izlaganja Marije Šerifović.

-Ovo je devojka kojoj se vidi da peva pred ljudima, ali nema ništa viđše što je dovoljno za drugi krug kada dođu profesionalci. To ne znači nikako da ti ne treba da pevaš, ali to je tamo. Mene samo zanima da li stvarno imaš 29 godina, kako ja onda imam 38. godine – rekla je Marija, dok se takmičarka nije ustručavala da se suzdrži komentara:

-Imate toliko zato što ste 9 godina stariji od mene - dodala je i Mariju ostavila bez teksta.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas