Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Колико Принцеза од знања заправо има година? Податак о Милици Јокановић који је изненадио многе

Милица Јокановић је позната по свом невероватном знању, а погледајте колико година има

1699532376_Foto-Printscreen-YouTube-RTS-Prikazuje.jpg
Фото: Принтсцреен/ YоуТубе - РТС Приказује
Oglas

Милица Јокановић је дипломирана правница, а широм Србије је стекла велику популарност тако што је, захваљујући свом знању и информисаности постала трагачица у популарном квизу "Потера". 

Будући да у свакој емисији у којој се појави покаже завидан ниво знања из опште културе и информисаности, Милица је добила надимак "принцеза од знања". Ипак, о њеном приватном животу се не зна пуно. 

Вероватно ће вас изненадити када прочитате да Милица има 40 година, с обзиром на то да изгледа знатно млађе, а рођена је у Зеници. Долази из професорске породице, будући да су јој родитељи професори историје и географије, па и не чуди што су јој управо они пренели љубав према знању. 

Породица Јокановић девет година живела је и радила у Зеници, а због рата су избегли у Београд. Милица је у једном интервјуу рекла да су тада у Зеници настрадале само њихове књиге. У интервјуу који је својевремено дала, Милица је истакла како се сећа призора запаљеног породичног дома, као и њихове читаве породичне библиотеке која је била у пламену. Како каже, тада се зарекла да ће током живота имати још више књига. 

- Отац је умро пре седам година, мајци и мени је много тешко. Отац је био један од најобразованијих људи које сам срела у животу. Био је професор историје и аутор три објављене и једне необјављене књиге о привредној историји, за коју мајка и ја постхумно тражимо издавача. Мајка ми је велика подршка, и у квизу и у приватном животу - рекла је Милица за медије једном приликом, иако о овом сегменту живота нерадо говори.

Са породицом је дошла у Београд где је уписала Основну школу, а потом и гимназију, друштвено-језички смер. Након завршене средње школе одлучила је да упише Правни факултет, а завршила га је са скоро свим десеткама и као један од најбољих студената генерације. 

Победила је у квизовима „Велики изазов“, „Насловна страна“ и „Слагалица“ 2012. године, а на друштвеним мрежама можемо видети њене фотографије из тог периода и нема сумње да је и тада била прелепа, те да се није много променила.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas