Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"КОНАЧНО ИЗГЛЕДАШ КАО ЖЕНСКО": Софија Милошевић на мети коментара познате водитељке, ОДМАХ јој одговорила (ФОТО)

Николина Пишек је имала да каже реч или две о Софијиној трудничкој фигури

1646847813_pjimage--65-.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/sofijamilo /nikolina_pisek
Oglas

Софија Милошевић је врло активна на друштвеним мрежама, те са својим пратиоцима дели бројне тренутке из свог приватног живота.

Манекенка у седмом месецу трудноће заиста блиста, што је новим снимком и доказала, а сада се похвалила и новом фризуром.

Софија се офарбала скроз у плаво, а о њеној линији током другог стања сви причају. Један коментар био је и од водитељке Николине Пишек која се нашалила са манекенком на рачун тога што су раније многи говорили да је премршава.

Прочитајте још: "ОН ЈЕ НАЈВЕЋИ КАВАЉЕР НА ЕСТРАДИ": Леа Киш открила који певач јој 30 година шаље цвеће на исти датум (ФОТО)

"Коначно изгледаш као расно женско", написала је Николина, а Софија додала:

"Чекај док се породим, бићу поново гранчица".

Да ова Софијина констатација није шала, сведочи и чињеница да је манекенка након првог порођаја, већ наком месец дана повратила фигуру коју је имала пре трудноће.

Што се повратка у форму након порођаја тиче, стручњаци саветују следеће: После природног порођаја без компликација, са физичком активношћу може да се почне након шест недеља. Ако је реч о царском резу, чека се осам недеља, а у оба случаја морамо добити одобрење изабраног гинеколога.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas