Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КОНСТРАКТА ИСПРАЋЕНА У ТОРИНО: Да ли ће нешто да промени у наступу и шта је то сада другачије у њеном животу?

Србија је данас испратила Констракту у Торино, где ће да наступи у другој полуфиналној евровизијској вечери

1651151724_221376_viber-image-2022-04-28-13-40-36-326_f.jpg
Фото: М. Анђела
Oglas

Ана Ђурић Констракта у просторијама РТС отпевала је песму "Ин цорпоре сано", а како каже желе да представе Србију у најбољем могућем светлу:

- Наше амбиције су да представимо нас као Србију у најбољем могућем светлу, заиста ћемо се потрудити, али није све у нашим рукама, за сада нам је фокус да уђемо у финале. Све ће бити јасније након полуфиналне вечери. Можда и кад будемо тамо видели остале извођаче. То јесте такмичење песама, али ми не идемо у борбу, идемо просто да се представимо, ту је фокус - каже Констракта.

Прочитајте још: Да ли сте чули за Ептадерм? Швајцарски научници су створили линије које циљано негују ова стања коже

И поред једноставне кореографије, понављају је често како би све било савршено:

- Понављамо кореографију бесомучно много, иако је она једноставна. Припреме су протекле добро, сада нам само остаје да се спакујемо у наших милион кофера и да кренемо пут Торина.  Наступ се неће разликовати много од оног у Београду, али смо га прилагодили тој великој сцени. Увек су евровизијске сцене импозантне, тако да је прилагођено тој сцени.

Након отпеване победниче нумере, Констракта је поделила беле каранфиле, а онда је и објаснила коју симболику они имају за њу:

- Симболика је осетљива ствар, бели каранфили нас прате од почетка наступа, који у сваком случају значе љубав, разумевање и поштовање.

Прочитајте још: КОНСТРАКТА пут Италије кренула у најомиљенијем аутомобилу код СРБА (ФОТО)

Боросане су ту, стигла су јој два пара, тако да је костим за сцену у потпуности спреман.

На питање шта се у њеној дневној рутини променило од када је победила у Србији каже:

- Све! Оно што је остало у мојој дневној рутини је устати ујутру, извести пса напоље, иако идем на Евровизију - каже Констракта.

БОНУС ВИДЕО

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas