Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Констракта ме је изненадила": Луке Блацк пред одлазак на Евровизију - "Не могу да верујем да је краљевска породица видела моју сценографију."

Овогодишњи представник Србије на Евросонгу дотакао се многих занимљивих тема

1682689652_luke_black_28042023_0176.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Луке Блацк представљаће Србију на Евровизији која ће се ове године одржати у Ливерпулу. У интервјуу за "Блиц" признао је да га је Констракта изненадила:

- Сви смо се удруженим снагама потрудили да наступ буде леп. Надам се да ће се труд исплатити. Идемо да се забавимо и вредно радимо. Констракта ме је изненадила, дала ми је један савет, јер смо обоје доста аналитични, да се забавим јер ће све брзо проћи. Да запамтим публику и осећај на сцени. И даље не могу да верујем да се ово дешава - почео је причу, па додао:

- Не могу да верујем да је краљевска породица видела моју сценографију. Драго ми је због комплимената, мој тим и ја смо пуно радили на томе, са пуно стреса и пуно задовољства. Краљица Камила има укуса.

Каже да ће на Евросонг повести и своје родитеље који су му велика подршка:

- Имаћу више самопоуздања. Мислим да је то најбитније. Мало смо повећали сцену, да нас не би појела. Много ми се допада како је све испало, надам се да ће се и другима испасти. Био је дуг пут да се опустим, није било лако на почетку, што је више време одмицало, више сам срећан него под стресом. Пас нажалост неће моћи са мном, угојио се и не може да стане у авион са мном горе, али мама и тата се нису угојили и они иду са мном.

Изненадила га је коментар Марије Шерифовић, а открива да се није претерано бавио негативним коментарима:

- Нисам био претерано укључен у коментаре. Доста сам тога сазнао од пријатеља. Дефинитивно нисам ишао на сигурну варијанту и самим тим је нормално што је било и позитивних и негативних коментара. Марија Шерифовић – Изненадио сам се због њеног коментара јер је она наша легенда, њена реч јесте библија. Много ми је било драго. Митар Мирић ме је позитивно изненадио у једној емисији када ми је отпевао “Не може ми нико ништа”, он је много добро разумео мој наступ, причали смо пре тога. Уживао сам јако у том тренутку, иако се то можда на камери није видело. Волим у кафану да одем са породицом - додао је, па закључио:

- После Евровизије ћу морати да се вратим на посао ако не будем зарађивао од музике. Колеге из фирме ми пружају велику подршку. Дух Чачка ће бити са мном бити кроз моју породицу.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas