Oglas
· · Komentari: 0

"Konstrakta me je iznenadila": Luke Black pred odlazak na Evroviziju - "Ne mogu da verujem da je kraljevska porodica videla moju scenografiju."

Ovogodišnji predstavnik Srbije na Evrosongu dotakao se mnogih zanimljivih tema

1682689652_luke_black_28042023_0176.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Luke Black predstavljaće Srbiju na Evroviziji koja će se ove godine održati u Liverpulu. U intervjuu za "Blic" priznao je da ga je Konstrakta iznenadila:

- Svi smo se udruženim snagama potrudili da nastup bude lep. Nadam se da će se trud isplatiti. Idemo da se zabavimo i vredno radimo. Konstrakta me je iznenadila, dala mi je jedan savet, jer smo oboje dosta analitični, da se zabavim jer će sve brzo proći. Da zapamtim publiku i osećaj na sceni. I dalje ne mogu da verujem da se ovo dešava - počeo je priču, pa dodao:

- Ne mogu da verujem da je kraljevska porodica videla moju scenografiju. Drago mi je zbog komplimenata, moj tim i ja smo puno radili na tome, sa puno stresa i puno zadovoljstva. Kraljica Kamila ima ukusa.

Kaže da će na Evrosong povesti i svoje roditelje koji su mu velika podrška:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luke Black (@lukeblackmusic)

- Imaću više samopouzdanja. Mislim da je to najbitnije. Malo smo povećali scenu, da nas ne bi pojela. Mnogo mi se dopada kako je sve ispalo, nadam se da će se i drugima ispasti. Bio je dug put da se opustim, nije bilo lako na početku, što je više vreme odmicalo, više sam srećan nego pod stresom. Pas nažalost neće moći sa mnom, ugojio se i ne može da stane u avion sa mnom gore, ali mama i tata se nisu ugojili i oni idu sa mnom.

Iznenadila ga je komentar Marije Šerifović, a otkriva da se nije preterano bavio negativnim komentarima:

- Nisam bio preterano uključen u komentare. Dosta sam toga saznao od prijatelja. Definitivno nisam išao na sigurnu varijantu i samim tim je normalno što je bilo i pozitivnih i negativnih komentara. Marija Šerifović – Iznenadio sam se zbog njenog komentara jer je ona naša legenda, njena reč jeste biblija. Mnogo mi je bilo drago. Mitar Mirić me je pozitivno iznenadio u jednoj emisiji kada mi je otpevao “Ne može mi niko ništa”, on je mnogo dobro razumeo moj nastup, pričali smo pre toga. Uživao sam jako u tom trenutku, iako se to možda na kameri nije videlo. Volim u kafanu da odem sa porodicom - dodao je, pa zaključio:

- Posle Evrovizije ću morati da se vratim na posao ako ne budem zarađivao od muzike. Kolege iz firme mi pružaju veliku podršku. Duh Čačka će biti sa mnom biti kroz moju porodicu.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas