Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ХРВАТИ ОДЛЕПИЛИ ЗА КОНСТРАКТОМ: Иде ка врху и тренутно се налази на ОВОЈ позицији (ВИДЕО)

Ана Ђурић Констракта је на врху трендинг листа у свим земљама бивше Југославије од прошле суботе, када је изабрана за представницу на "Евровизији".

1647441188_ea566ee56d9c0ce2340fa0eab1517026d5956455.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Необична песма "Ин цорпоре сано" одушевила је Србе, али и остатак региона, те је интересовање за Констрактином музиком нагло порасло.

Прочитајте још: Специјалисткиња неуропсихијатрије објашњава због чега су жене депресивније од мушкараца?

Тако је читав њен "Триптих" (три песме у низу), који траје више од 12 минута, такође доспео у трендинг у Хрватској, али и у осталим земљама бивше Југославије.

Прочитајте још: ЈЕЛОВНИК МИЛИЦЕ ПАВЛОВИЋ: За 12 дана смршала 10 килограма, а одрекла се ОВИХ намирница

Триптих у коме Констракта као ауторка и певачица отвара теме модерног друштва прегледан је више од 850 хиљада пута од прошле недеље, а њени нови обожаватељи су тако открили још њене музике.

Триптих почиње песмом "Нобл", у средини је песма "Ин цорпоре сано", а завршава се песмом "Мекано". Констракта је ауторка свих песама, што ово дело чини посебно занимљивим.

Српска представница на "Евровизији" муњевито се пење ка врху светских кладионица које предвиђају победника овогодишње Евровизије, која ће се одржати у Торину у мају месецу, сада се налази на 16. месту.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas