Oglas
· · Komentari: 0
DIJETA

JELOVNIK MILICE PAVLOVIĆ: Za 12 dana smršala 10 kilograma, a odrekla se OVIH namirnica

U rekordnom roku izgubila kilograme

1647343146_milic-apavlovic.jpg
Foto: Instagram prinscreen/senjoritamilica
Oglas

Ako je suditi po njenom Instagram profilu, Milica je postigla i manekensku liniju a kaže da je to zahvaljujući japanskoj dijeti. NJu su joj preporučili prijatelji, detalje je našla na Internetu ali se ipak, pre promene ishrane, konsultovala sa lekarima.

Pročitajte još: Namirnice koje mršave umesto vas: Isprobajte i uverite se sami

To i vama savetujemo, jer svaka nagla redukcija kalorija može da izazove potres u organizmu. U Miličinoj dijeti, kako je ispričala za Story, za doručak se jedu čak tri banane, a uz njih se sme piti samo voda ili eventualno, čaša nemasnog mleka.

Za ručak, imate izbor između dinstanog povrća sa junećim mesom, riblje čorbe ili integralne testenine sa paradajz sosom, dok je za večeru grilovana ćuretina ili riba. Samo dve salate su u meniju - ili zelena ili kupus salata, a njih možete jesti uz bilo koji obrok.

Bez obroka posle 20h

Nikakve grickalice nisu dozvoljene, jedino što možete jesti između obroka je banana s tim što razmak mora biti bar četiri sata. Poslednji obrok ne može biti posle 20h, a ukupno dijeta traje 12 dana.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas