Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
представница

Констракта први пут представља ПЕСМУ ЗА ЕВРОВИЗИЈУ у иностранству: Отпутовала у Израел

Представница Србије на „Песми Евровизије“, Ана Ђурић Констракта, допутовала је у Израел на позив организатора традиционалног предевровизијског музичког догађаја "Исраел Цаллинг"

1649239610_704054a9de413c71ea1de055f92b5489cd3792f0.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Констракта ће се у Израелу први пут појавити пред иностраном публиком. Већ првог дана могло је да се чује да, иако не разумеју речи "Ин Цорпоре Сано", певају њену песму.

„Бити здрава, бити здрава“ певају сви који јој приђу не би ли је поздравили, сликали се са њом и пожелели јој срећу на наступу у четвртак увече у највећој дворани у Тел Авиву, али и велики успех на Песми Евровизије у Торину.

Прочитајте још: СЛАЂАНА ТОМАШЕВИЋ РАСКИНУЛА ВЕРИДБУ: Водитељка проговорила о љубави и несигурностима (ФОТО)

„Да ли сте ви Констракта?“, „Обожавам вашу песму“, „Да ли смемо да се сликамо са вама? Моја деца певају песму по цео дан“, „Срећно у Торину, желимо да победите!“, били су само неки од коментара које је Констракта слушала већ од аеродрома Никола Тесла у Београду, преко Истанбула, па све до улица Тел Авива.

- Драго ми је што сам стигла у Израел. Коначно могу да упознам и друге учеснике и са њима попричам док шетамо уз обалу мора о ономе што нас очекује у Торину. Ово је сјајна припрема за то. Видим да људи ишчекују Песму Евровизије и наше наступе. Изненађена сам реакцијама јер видим да странци певају моју песму и знају кореографију. Једва чекам први наступ пред публиком. Кажу нам да ће у дворани бити више од 10.000 људи, можда и више. То је велика подршка за нас уметнике - изјавила је Констракта за Интернет портал РТС-а.

БОНУС ВИДЕО

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas