· · Komentari: 0

SLAĐANA TOMAŠEVIĆ RASKINULA VERIDBU: Voditeljka progovorila o ljubavi i nesigurnostima (FOTO)

Slađana Tomašević je miljenica mnogih gledalaca, a u intervjuu je otkrila detalje iz života

1649227122_________________________________________________________________________254585667997.jpg
Foto: V. Danilov

Voditeljka "Beogradske hronike" Slađana Tomašević mami uzdahe muškaraca, ali se na njih ne obazire jer je zauzeta. Slađana je za "Blic" rekla da je srećno zaljubljena, par godina nakon raskida veridbe i veze od čak pola decenije, a i ako deluje stalno sigurna u sebe, voditeljka ističe da stalno sebi traži mane i da se retko kada gleda na televiziji.

Slađana je otkrila kako se nosi sa udvaračima i pokazala da ima čvrst stav:

– E, sada ste me nasmejali, sve je pitanje vašeg odnosa i stava. Uvek morate da date signal ili "dozvolu". Muškaci su i dalje džentlmeni i niko ne prelazi granicu dobrog ukusa. Bar je to moje iskustvo. Stvarno, mislim da je sve to do nas žena.

Pročitajte još: LEPOTICA I U ŠESTOJ DECENIJI! Evo kako danas izgleda PROFESORKA FRANCUSKOG iz filma "Lajanje na zvezde" (FOTO)

A otkrila je i da postoji neko ko joj je ukrao srce:

– Postoji, ali nije ga "ukrao", sama sam ga dala i to "na dlanu",  a potom je mnoge iznenadila odgovorom vezanim za pitanje koje se tiče njenog posla: Da li gledate sebe na televiziji?

– Uglavnom ne. Uvek tražim sebi mane. Razmišljam kako sam trebala ovako ili onako, nije dobro ovo ili ono, čak ne znam ni da li sam realna. Smeta mi i moj glas. Neke razgovore moram zbog sebe da čujem. Da bih bila sigurna kako je to bilo u izlazu.

Šta gledate na TV? Je li postoji koleginica čiju emisiju pratite?

– Jutarnji program, to palim kada ustanem. Vesti moram da ispratim zbog posla. Inače gledam filmove i obavezno slušam muziku.

(Blic)

BONUS VIDEO:

 
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.