Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Констракта се огласила из ТОРИНА: "Мој наступ ће или бити препознат или фијаско"

Констракта је једна од главних звезда у Торину

1652080391_konstrakra.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

 Ана Ђурић Констракта, налази се у Торину, где ће Србију представљати на предстојећој Евровизији у са песмом "Ин цорпоре сано". Наша представница укључила се уживо у програм К1 телевизије и поделила са гледаоцима како се осећа и који резултат очекује.

Прочитајте још: Рада Манојловић након раскида шестогодишње везе са Харисом: "Не знам зашто раније нисам преузела живот у своје руке"

- Моје године доприносе мојој смирености. Лично се ја и сви ми држимо првог полуфинала, не размишљамо даље од тога, нисам сигурна у то колико се кладионице поклапају са реалном прогнозом. Ја се бојим високог лета и ниског пада, јер је овај наступ сам по себи „или или“ – казала је Констракта за К1 - Или ће бити препознат код публике, да се склопи као нека прича или ће бити фијаско. Ризично је, али ако успемо самим наступом да допремо до публике која нас не разуме текстуално, онда смо у финалу.

Констракта је отворено поделила са гледаоцима „Викенда на К1“ како на њу делује Евровизија као манифестација.

- Ја сам сад научила шта је Евровизија и како то заиста тече, пратила сам је пре, уколико ми је дан давао времена, мислим да се увек нађе по који добар концерт односно добра песма. Један дан ми делује људи ма ово је само обичан фестивал, а други дан сам у фазону „Јао људи шта ћемо сад да радимо?“ Идем између те две крајности, али на крају крајева влада једна пријатна атмосфера.

Истакла је да је њен наступ дефинитивно мирнији и сведенији у односу на друге такмичаре.

Прочитајте још: Анастасија РАЖНАТОВИЋ у великом стилу отворила САЛОН ЛЕПОТЕ: Мама Цеца прва стигла да подржи ћерку (ФОТО)

 

- На пример шпански наступ све време пршти, а код нас је главна активност то што ја прекрстим ногу – нашалила се она - као ето нешто се десило и мислим да на тај начин одступамо од осталих – закључила је Констракта за К1 телевзију.

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas