Oglas
· · Komentari: 0
POZNATI

Anastasija RAŽNATOVIĆ u velikom stilu otvorila SALON LEPOTE: Mama Ceca prva stigla da podrži ćerku (FOTO)

Mlada pevačica zablista je na otvaranju prodajnog mesta njene kozmetike

1652031539_anasatasija_nlk_salon_08052022_0044.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Mlada pevačica i ćerka slavne pevačice Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović upustila se u svet biznisa. Naime, Anastasija je nedavno lansirala kozmetičku liniju preparata za negu i lepotu, čije je i zaštitno lice, a večeras je svečano i otvorila salon lepote i spa centar u kome će se i prodavati njeni preparati za lepotu.

Pročitajte još: HAOS NA VENČANJU! "Pravićeš se da me ne poznaješ?!" Trudna žena upala na svadbu i napravila SKANDAL (VIDEO)

Vlasnica se prva pojavila na otvaranju i otkrila da joj s ebiznis odlično razvija, ali i da to ne znači da se i dalje neće baviti svojom muzičkom karijerom. Povodom otvaranja svog salona lepote, Anastasija je ponela i prigodnu odevnu kombinaciju koju je upotpunila skupocenim čizmama i tašnicom u kombinaciji ružičasto i plavo.


​Foto: Ataimages

- Mislim da kad je balans dobar može i jedno i drugo da se radi. Za sada mi dobro ide i sa kozmetikom i sa muzikom - rekla je Anastasija na otvaranju salona.

Pročitajte još: NAJZNAMENITIJE SRPKINJE: Za mnoge od njih niste čuli, a dugujemo im veliku zahvalnost

Među zvanicama je veliki broj slavnih ličnosti, a među prvima je stigla i mama Ceca, koja je sa osmehom pohvalila ćerkino opredeljenje i novu biznis ideju. Za ovu priliku Ceca se opredelila za dugi i lepršavi crno-beli kombinezon kojom je okupljene ostavila bez teksta.

Pogledajte kako je sve to izgledalo...


Foto: Ataimages

Pročitajte još: TRIK SA ŠIBICAMA: Ubacite ih u vodu u kojoj kuvate jaja i rešite problem koji muči svaku domaćicu


​Foto: Ataimages

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas