Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Кортни Кардашијан ТРУДНА У 44.ГОДИНИ: Начин на који је САОПШТИЛА ВЕСТ МУЖУ је довео све до усхићења (ВИДЕО)

Након 10 покушаја вантелесне оплодње, срећну вест му је саопштила усред концерта

1686990651_kortni-naslovna.jpg
Пхото: Инстаграм принтсцреен госсип_инспиратион/ коуртнеyкардасх
Oglas

Након тога што је саопштила да одустаје од покушаја да затрудни путем вантелесне оплодње са својим мужем Трависом, лепе вести стижу из Америке. Кортни Кардашијан (44) трудна је са Трависом Баркером (47).

Она је свом драгом срећну вест саопштила на неочекиван начин, а он се овоме уопште није надао, што се види из његове реакције.

Позната Кардашијанка радосну вест је свом супругу саопштила током концерта, док је бенд Блинк-182, у којем он свира бубњеве, наступао на бини. Кортни је тада испред бине развила транспарент на којем је писало:

- Трависе, трудна сам!

Након 10 покушаја вантелесне оплодње, срећну вест му је саопштила усред концерта:

Будући тата није знао шта га је снашло када је угледао натпис и сазнао вест, након чега је сишао до Кортни и пољубио је.

На снимку се већ јасно види труднички стомачић, а публика је одушевљено поздравила познати пар и поделила њихову срећу.

Подсетимо, Кортни већ има троје деце са бившим мужем Скотом Дисиком, док Травис има двоје деце са бившом женом Шенон Моклер.

Кортни и Травис венчавали су се три пута. Први пут у Лас Вегасу, затим су имали грађанско венчање у САД-у, а онда су организовали раскошну свадбу у Портофину.

Баркер је Кардашијанку запросио у октобру 2021. на плажи у Монтеситу у Калифорнији.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas