Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КРАЈ ВЕЛИКЕ ЉУБАВИ: Након раскида са Александром Младеновић, огласио се ИСАК ШАБАНОВИЋ

Различити животи учинили су своје

1655794872_isak-sabanovic.jpg
Фото: Инстаграм принсцреен
Oglas

Иако су деловали као складан пар, Александра Младеновић и Исак Шабановић раскинули су вишемесечну везу. Како се наводи, убрзан темпо и различити карактери, учинили су да ставе тачку на своју везу.3

Прочитајте још: Да ли препознајете ово лице? Музиком је почео да се бави са 5 година, а данас је један од најпопуларнијих српских певача (ФОТО)

Ове наводе прва је изнела Александра, која се на промоцији своје колегинице Надице Младенов појавила без јаче половине, а тада је и открила да она и Исак више нису заједно:

- Дошла сам сама, дечка немам. Слободна сам. Просто се нисмо уклопили, тотално смо два различита света, другачији смо. Свако има другачији поглед на живот, одлучили смо да је најбоље да свако иде својим путем. Све је то било, љубав је била ту, ал' ваљда је најважније оно како је код куће. Више нисмо заједно, слободна сам, то је важно да кажем - рекла је Александра пред припадницима седме силе.

Након Александрине изјаве, огласио се и Исак који није желео превише да коментарише раскид са младом колегиницом:

- Тачно је, раскинули смо. Било је прелепо док је трајало... Александра је сјајна девојка и остаћемо пријатељи. Ипак, схватили смо да смо различити и да је најбоље да свако крене својим путем. Растали смо се без зле крви и имам лепо сећање на нашу љубав.Сада  потпуно посвећен послу и наступима и да спрема нову песму - закључио је Исак за портал Магазина новости.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas