Oglas
· · Komentari: 0

KRAJ VELIKE LJUBAVI: Nakon raskida sa Aleksandrom Mladenović, oglasio se ISAK ŠABANOVIĆ

Različiti životi učinili su svoje

1655794872_isak-sabanovic.jpg
Foto: Instagram prinscreen
Oglas

Iako su delovali kao skladan par, Aleksandra Mladenović i Isak Šabanović raskinuli su višemesečnu vezu. Kako se navodi, ubrzan tempo i različiti karakteri, učinili su da stave tačku na svoju vezu.3

Pročitajte još: Da li prepoznajete ovo lice? Muzikom je počeo da se bavi sa 5 godina, a danas je jedan od najpopularnijih srpskih pevača (FOTO)

Ove navode prva je iznela Aleksandra, koja se na promociji svoje koleginice Nadice Mladenov pojavila bez jače polovine, a tada je i otkrila da ona i Isak više nisu zajedno:

- Došla sam sama, dečka nemam. Slobodna sam. Prosto se nismo uklopili, totalno smo dva različita sveta, drugačiji smo. Svako ima drugačiji pogled na život, odlučili smo da je najbolje da svako ide svojim putem. Sve je to bilo, ljubav je bila tu, al' valjda je najvažnije ono kako je kod kuće. Više nismo zajedno, slobodna sam, to je važno da kažem - rekla je Aleksandra pred pripadnicima sedme sile.

Nakon Aleksandrine izjave, oglasio se i Isak koji nije želeo previše da komentariše raskid sa mladom koleginicom:

- Tačno je, raskinuli smo. Bilo je prelepo dok je trajalo... Aleksandra je sjajna devojka i ostaćemo prijatelji. Ipak, shvatili smo da smo različiti i da je najbolje da svako krene svojim putem. Rastali smo se bez zle krvi i imam lepo sećanje na našu ljubav.Sada  potpuno posvećen poslu i nastupima i da sprema novu pesmu - zaključio je Isak za portal Magazina novosti.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas