Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Краљ Чарлс има необичан захтев: Сваког јутра га буди музичар

Краљ Чарлс воли музику и то позната је ствар, али сада је то потврдио на необичан начин

1665407403_5d29dca4f65ee1dc258a758025b8aa50dcba539d.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Краљ Чарлс III доделио је службеном гајдашу преминуле краљице Елизабете, Полу Бурнсу (који је свирао на њеној сахрани прошлог месеца), нову улогу, преноси британски The Sun.

Према наводима, гардијски музичар сада ће бити службени свирач новог монарха, а свој први службени наступ одржао је у уторак у Балморалу у краљевој резиденцији.

Прочитајте још: Глумац више не жели да сарађује са овом холивудском звездом: "Не бих више радио са њим" (ФОТО)

Појашњено је да ће Пол од сада путовати са Чарлсом у било које место у Уједињеном Краљевству како би свирао гајде испред прозора спаваће собе краља у 9 ујутро - сваког јутра.

Свирао је 15 минута испод прозора

Свако јутро у 9 ујутро, Пол је свирао 15 минута испод прозора краљице у њеној резиденцији – било да је била у Бакингамској палати, дворцу Виндзор, или Балморалу.

Пол је био седамнаести по реду свирач краљице Елизабете, а своју дужност према краљици закључио је срцепарајућим извођењем песме "Sleep darlie sleep" у Вестминстерској опатији током њене сахране прошлог месеца.

Прочитајте још: Сећате се глумца који је глумио Харија Потера? Са 19 година открио свету да има поремећај: "Не могу да вежем пертле"

Краљица је уживала у овом посебном церемонијалу од свог доласка на власт 1952. године.

- Његова мајка је обожавала имати свог гајдаша. То је лепа традиција - рекао је извор близак краљевској обитељи за британске медије. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas