· · Коментари: 0
оскар 2022

Крис Рок збија шале на рачун шамара Вила Смита - Вратио ми се слух

​Крис Рок је наводно рекао фановима у Лондону да ће „причати о” инциденту са Вил Смитом на додели Оскара „у неком тренутку... на Нетфликсу”

1652522462_80101315247a30cb24ea088edd25f3adbba34926.jpg
Фото: принтскрин/Јутјуб

Током свог стендап наступа у Лондону 57-годишњи комичар се накратко нашалио са "трајним последицама" Смитовог шамара на додели Оскара 2022. у марту.

-Добро сам, ако неко пита- рекао је Крис Рок, наводи британски Тхе Телеграпх. -Вратио ми се слух.

Током доделе Оскара, Смит је изашао на сцену и ударио Рока као одговор на шалу коју је комичар изјавио о обријаној глави његове супруге.

Након што је ударио Рока, Смит се вратио на своје место и повикао: "Држи име моје жене даље од својих је..них уста!"

Од инцидента, Смит - који је освојио награду за најбољег глумца за улогу у филму Краљ Ричард - јавно се извинио Року, рекавши да је „емотивно реаговао“ јер је „шала о Џадином здравственом стању била прејака за мене. "

ПРОЧИТАЈЕ ЈОШ: Место где се КУПАЈУ ВИЛЕ И ВЕЧНО ВЕЗУЈУ ЗАЉУБЉЕНЕ: На овом месту ствара се један од НАЈВЕЋИХ ВОДОПАДА у Србији (ФОТО) 

Глумац је тада дао оставку на Академији, која је такође забранила Смиту да присуствује њеним догађајима у наредних 10 година.

Смит је такође радио на себи. Оотпутовао у Индију у духовне сврхе, да практикује јогу и медитацију, наводе Пеопле.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.