· · Коментари: 0

Кристијано Роналдо присетио се губитка бебе: Георгина и он суочили су се са бројним питањима

"Имали смо прилично тешке тренутке јер не разумемо зашто нам се то догодило"

1668617373_profimedia-0481098789.jpg
Фото: Профимедиа

Кристијано Роналдо и његова супруга, Георгина Родригез, суочили су се са губитком бебе током трудноће. Георгина је требало да роди близанце, али услед компликација, једна беба је преминула.

Фудбалер и манекенка одлучили су да буду искрени са осталом децом, која су имала бројна питања јер друга беба није дошла кући.

- Деца су почела да говоре: „Где је друга беба, где је друга беба? ... Мама, где је друга беба?' - присетио се фудбалер током интервјуа за ТалкТВ.

Прочитајте још: Пуцали на БИВШУ ЖЕНУ Чарлија Шина: Глумица умало изгубила живот

- После једне недеље сам рекао: ’Хајде да будемо отворени и да будемо искрени према деци - искрен је био фудбалер.

Кристијано млађи, 12, и његова петогодишња брац́а и сестре, Алана, Ева и Матео, знају шта се догодило са њиховим млађим братом.

- Свиђа ми се јер је он део њихових живота на неки начин. Нец́у да лажем своју децу, рекли смо им истину, што је био тежак процес - објаснио је Роналдо у интервјуу, преноси Паге Сиx.

Роналдо је тај период назвао „најгорим тренутком“ у свом животу од смрти његовог оца 2005. године, рекавши да се никада није осец́ао тако „срец́ним и тужним у истом тренутку“.

- Имали смо прилично тешке тренутке јер не разумемо зашто нам се то догодило.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.