· · Komentari: 0

Kristijano Ronaldo prisetio se gubitka bebe: Georgina i on suočili su se sa brojnim pitanjima

"Imali smo prilično teške trenutke jer ne razumemo zašto nam se to dogodilo"

1668617373_profimedia-0481098789.jpg
Foto: Profimedia

Kristijano Ronaldo i njegova supruga, Georgina Rodrigez, suočili su se sa gubitkom bebe tokom trudnoće. Georgina je trebalo da rodi blizance, ali usled komplikacija, jedna beba je preminula.

Fudbaler i manekenka odlučili su da budu iskreni sa ostalom decom, koja su imala brojna pitanja jer druga beba nije došla kući.

- Deca su počela da govore: „Gde je druga beba, gde je druga beba? ... Mama, gde je druga beba?' - prisetio se fudbaler tokom intervjua za TalkTV.

Pročitajte još: Pucali na BIVŠU ŽENU Čarlija Šina: Glumica umalo izgubila život

- Posle jedne nedelje sam rekao: ’Hajde da budemo otvoreni i da budemo iskreni prema deci - iskren je bio fudbaler.

Kristijano mlađi, 12, i njegova petogodišnja braća i sestre, Alana, Eva i Mateo, znaju šta se dogodilo sa njihovim mlađim bratom.

- Sviđa mi se jer je on deo njihovih života na neki način. Neću da lažem svoju decu, rekli smo im istinu, što je bio težak proces - objasnio je Ronaldo u intervjuu, prenosi Page Six.

Ronaldo je taj period nazvao „najgorim trenutkom“ u svom životu od smrti njegovog oca 2005. godine, rekavši da se nikada nije osećao tako „srećnim i tužnim u istom trenutku“.

- Imali smo prilično teške trenutke jer ne razumemo zašto nam se to dogodilo.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.