Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Кристин Стјуарт у новом филму о принцези Дајани: Ево због чега једино глумица жали

Глумица коју познајемо из саге "Сумрак", Кристин Стјуарт, глуми принцезу Дајану у филму који носи назив "Спенсер".

1633788008_Depositphotos_48620269_S-1-.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Најновији филм о највољенијој принцези приказује неке од кључних тренутака у животу принцезе Дајане. Од Дајаниног добротворног рада, до брака и мајчинства.

Глумица је све време истицала да играње једне од најпознатијих жена у историји носи одређену одговорност.

Кристин Стјуарт је уочи премијере филма "Спенсер" проговорила о изазовима играња принцезе Дајане

Прочитајте још: Зашто ће краљица Елизабета, Кејт Мидлтон и Камила заједно отпутовати у Шкотску?

Открила да је за њу једна од најважнијих ствари био осец́ај аутентичности.

- Још нисам мама. Осец́ала сам се нелојално у делу играња с њом. Она је заиста имала ову надмоц́ну, разоружавајуц́у, дивну енергију. Одлуке са којима се Дајана борила биле су "разорне" - истакла је за Дејли Мејл.

Кристин је објаснио како се ослањала на сопствено искуство у јавности како би покушала да разуме тај део живота принцезе Дајане.

- Тешко је то упоређивати јер, она је била фигура...Њен посао је био да на неки начин одржи тај идеал. Нисам краљица, нисам принцеза - мора да је било тешко.
 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas