Oglas
· · Komentari: 0

Kristin Stjuart u novom filmu o princezi Dajani: Evo zbog čega jedino glumica žali

Glumica koju poznajemo iz sage "Sumrak", Kristin Stjuart, glumi princezu Dajanu u filmu koji nosi naziv "Spenser".

1633788008_Depositphotos_48620269_S-1-.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Najnoviji film o najvoljenijoj princezi prikazuje neke od ključnih trenutaka u životu princeze Dajane. Od Dajaninog dobrotvornog rada, do braka i majčinstva.

Glumica je sve vreme isticala da igranje jedne od najpoznatijih žena u istoriji nosi određenu odgovornost.

Kristin Stjuart je uoči premijere filma "Spenser" progovorila o izazovima igranja princeze Dajane

Pročitajte još: Zašto će kraljica Elizabeta, Kejt Midlton i Kamila zajedno otputovati u Škotsku?

Otkrila da je za nju jedna od najvažnijih stvari bio osećaj autentičnosti.

- Još nisam mama. Osećala sam se nelojalno u delu igranja s njom. Ona je zaista imala ovu nadmoćnu, razoružavajuću, divnu energiju. Odluke sa kojima se Dajana borila bile su "razorne" - istakla je za Dejli Mejl.

Kristin je objasnio kako se oslanjala na sopstveno iskustvo u javnosti kako bi pokušala da razume taj deo života princeze Dajane.

- Teško je to upoređivati jer, ona je bila figura...NJen posao je bio da na neki način održi taj ideal. Nisam kraljica, nisam princeza - mora da je bilo teško.
 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas