Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРАГЕДИЈА

Ксенија Пајчин НЕПОСРЕДНО ПРЕД СМРТ у емисију дошла сва у МОДРИЦАМА (ФОТО/ВИДЕО)

НА друштвеној мрежи Тикток освануо је видео гостовања Ксеније Пајчин у једној емисији. Певачица је тада говорила о теми која је и данас актуелна, а о којој се доста прича.

1643917188_18246_ksenija_ig.jpg
Фото: З. Илић/Принтскрин/Јутјуб/С продуцтион
Oglas

Ксенија је причала о томе колико је ко заправо богат и колико су скупи аутомобили и станови заправо велика фарса.

- Овде су људи јако искомплексирани, јако је битно ко коју марку носи, који ауто вози, а сви изнајмљују једни од других и све је лажно - била је јасна Ксенија.

Пајчинова је била без длаке на језику, те је на основу тог адута добила и велики број обожаватеља.

@djukicmarko #ksenija #xenia #ksenijapajcin #xeniapajčin #foryou #balkan #srbija #tv #fyp ♬ original sound - Đukić Marko

Јасно се види да је Ксенија већ тада била незадовољна системом у којем живимо. А да ли је већ тада мега популарна певачица била незадовољна и својом везом са манекеном Филипом Каписодом, сумњу је покренуло и једно давно заборављено Ксенијино гостовање, када се у студију појавила сва у модрицама.

Прочитајте још: КАКО ДА ЖЕНА НАПРЕДУЈЕ У КАРИЈЕРИ: Ово је најбоље место за рад, а сваки проблем се решава уз "виртуелну кафу"

Подсетимо, Ксенија је Филипа упознала у ријалитију "Велики брат", а романсу су наставили и након завршетка сезоне.

Међутим, и тада се спекулисало да млади Црногорац има велики проблем са љубоморним испадима, због чега је Ксенију уходио на наступима, јер није могао да се носи са њеном лепотом и тиме што мушкарци просто уздишу за њом.

У уторак, 16. марта 2010. године, пре 10 година, Ксенију је у њеном стану на Вождовцу усмртио Филип, који је након тога себи одузео живот. Њихова тела пронађена су са прострелним ранама од ватреног оружја.

Према изворима блиским истрази, откривено је да је Ксенијино тело било у ходнику, а Филипово у соби, док је поред њега био пиштољ. Певачица је имала улазну и излазну рану на глави, док је манекен имао само излазну рану на темену, што је указало на то да је Филип убио Ксенију, а онда пуцао себи у уста. Спекулисало се о томе да су се њих двоје свађали данима пред ову трагедију, а да је након кобног сукоба Ксенија је обукла јакну и кренула из стана, али ју је Филип убио на вратима.

Прочитајте још: Син Тање Бошковић имао ТЕЖАК ЖИВОТ у Америци: "Брине о двадесеторо деце, дигао је руке од онога за шта се школовао" (ФОТО)

У прилог причама да је однос двоје љубавника ишао од љубави до мржње која је, нажалост, превладавала, говоре и сведочења Ксенијиних комшија у њеној згради у Никшићкој улици на Вождовцу.

- У уторак око 17 часова комшија који живи преко пута чуо је вриску и цику из Ксенијиног стана, а нешто касније Ксенијин пас Милисав почео је необично да лаје. Он је то куче добро познавао јер га је чувао увек када су оне одлазиле на одмор и знао је како пас реагује у различитим ситуацијама. Позвонио је на врата, али му нико није отварао, а пас је и даље лајао. Човек није хтео да се меша у приватне ствари комшија, па се повукао. Ипак, позвао је Ксенијину мајку Љубицу, која је одмах дошла. Када је ушла, видела је Ксенијино и Филипово беживотно тело у локви крви - испричала је раније за медије комшиница која је желела да остане анонимна.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas